PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30630}

Mulholland Drive

Mulholland Dr.
2001
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 103592
8,5 58 krytyków
Mulholland Drive
powrót do forum filmu Mulholland Drive

Film kompletnie dla mnie niezrozumiały. Może jestem na takie "arcydzieło" za głupia. Jeśli jest tutaj jakaś osoba, która zrozumiała o co chodziło w tym filmie to bardzo bym prosiła o wyjaśnienie, bo nie lubię poczucia zmarnowanego czasu:) Z góry dziękuję:)

ocenił(a) film na 3
Claudusia_fw

He he nie ma jak internet. Nie dawno byłem w tej samej sytuacji co Ty. Obejrzałem film i koooommmppletnie nic z niego nie zajrzyłem. Wiesz,co zrobiłem ? Jak idiota przeszukiwałem forum w poszukiwaniu odpowiedzi. To zajęło mnóstwo czasu i w efekcie poszedłem do pracy nie wyspany. Aby Ci tego zaoszczędzić,już wyjaśniam:"podobno" większość scen w filmie była sennymi majakami głównej bohaterki. To nam ma tłumaczyć zawiłość fabuły,niezrozumiałe sceny a nawet tego obciachowego potworka z początku filmu. Wiesz,w końcu to tylko sen a w nim wszystko jest chaotyczne. Maasakrrra co ?

ocenił(a) film na 1
Gladiator1000

A więc ktoś postanowił nakręcić film o jakimś zagmatwanym śnie.... Trudno mi zrozumieć ludzi którzy uznają ten film za arcydzieło. Gdyby nakręcili film o moich snach to rozumiem :) Byłby to ciekawy film nawet bardzo ;)

ocenił(a) film na 3
Claudusia_fw

A cóż to takiego Ci się śni ? Jaki film powstałby na bazie takiego snu ? Komedia romantyczna,horror czy Tabaluga ? :DD