PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678}

Mumia

The Mummy
1999
6,8 177 tys. ocen
6,8 10 1 177179
5,8 34 krytyków
Mumia
powrót do forum filmu Mumia

???

ocenił(a) film na 5

Ludzie, czy to jest według was dobry film! Ja nie rozumiem?!

ocenił(a) film na 4
Lambro

Zdaje sie, że fani Mumii zaatakowali ranking :)
Od momentu aktualizacji rankingu (nie wiem czy wczoraj w nocy czy dopiero
dziś, po tym jak wysypała się kolejność na liście) przybyło ponad 60 głosów (3830 do 3894).
A sam film to dość mizerna kopia Indy'ego, 4/10 mu dałem kiedyś.

Lambro

W/g mnie dobry. Mi się podobał. Chciałbym się za to dowiedzieć co jest w/g Ciebie dobrym filmem. Poproszę konkretne przykłady.

ocenił(a) film na 10
Lambro

ile ludzi tyle gustów ... byle nie obrażać innych tylko dlatego że podoba im się film który innej grupie osób się nie podoba:)

Lambro

Według ocen nawet bardzo dobry. Sama dałam mu 8 punktów.

ocenił(a) film na 4
Asylynn

Jeśli już, to obejrzeć tylko dla Rachel Weisz i efektów, bo nie dla fabuły. 4/10

ocenił(a) film na 9
Lambro

żeby wszystkie przygodowe filmy były tak słabe jak mumia to by było super. film lekki ,fajnie się ogląda, fajne numery robi Imoteph- legenda na początku filmu mroczna, ciekawa + dobra obsada = fajna rozrywka. jeżeli ktoś się spodziewał ambitnego kina to źle trafił.

KRISPO_DE_PALMA

super film. jednym może się podobać, innym nie, mimo wszystko trzeba na to patrzeć jak na film przygodowy. zero ambitnego kina, ale za to mnóstwo efektów specjalnych i wątków komediowych. Polecam tym, którzy chcą się odprężyć, a nie obejrzeć mądry i pouczający film. Dla mnie 10/10

ocenił(a) film na 3
peggy96248

peggy ok- film przygodowy.
ale ja znam lepsze filmy przygodowe.
a moje ulubione filmy, ogólnie te wysoko przeze mnie oceniane nie są 'mądre i pouczające', a właściwie- w większości relaksujące. bo ja po to oglądam filmy. zrelaksować, zachwycić się, zrobić wielkie łał.
a tutaj nie było nic takiego. humor taki, że beton mnie śmieszy bardziej, efekty jak efekty i tylko za to jest trochę więcej gwiazdek. bo ten film wg mnie się ani fabułą ani aktorami NIE BRONI.
3.5/10

ocenił(a) film na 7
Lambro

Lambro...mnie ten film się podobał. Przecież to solidne kino przygodowe. Wiadomo, że film nie jest inteligentny, ale nie uważam, żeby zasługiwał na niskie noty :)

Pzdr

ocenił(a) film na 8
Zandarm

Mi film bardzo się podobał, i podoba za każdym razem, gdy go oglądam. Dałem mu 8/10. Jeśli ktoś umie dobrze się bawić na czysto rozrywkowym, nie zobowiązującym kinie przygodowym, w którym chodzi o gagi sytuacyjne, efekty i ogólnie akcję, to na pewno film mu się spodoba. Tak jak mi.

ocenił(a) film na 8
Zandarm

Mi film bardzo się podobał, i podoba za każdym razem, gdy go oglądam. Dałem mu 8/10. Jeśli ktoś umie dobrze się bawić na czysto rozrywkowym, nie zobowiązującym kinie przygodowym, w którym chodzi o gagi sytuacyjne, efekty i ogólnie akcję, to na pewno film mu się spodoba. Tak jak mi.

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

Sorry za powtórkę

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

Sorry za powtórkę

ocenił(a) film na 5
Zandarm

No 6/10 dałem;]
A temat napisałem, bo film ten wszedł do TOP100.