PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678}

Mumia

The Mummy
1999
6,8 177 tys. ocen
6,8 10 1 177180
5,8 34 krytyków
Mumia
powrót do forum filmu Mumia

DO CHOLERY NIE STRASZĄ GO TYM KOTEM! NO PYTAM SIĘ CZEMU!

Benedykt17

Oglądaj uważniej to się dowiesz.

ocenił(a) film na 10
GarvinSitho

Ale przecież kolega benedykt17 dostrzegł pewien nonsens tego filmu - po śmierci Burnsa O,conell zapytał czemu Imhotep boi się kotów i nie powinien dopuścić do tego, aby kapłan zabił pozostałe ofiary klątwy poprzez ciągłe trzymanie ich w towarzystwie jakiegoś kota. Egiptolog powinien chyba takie rzeczy wiedzieć, więc nie wiem czemu wolał uciekać po ciemnych zaułkach Kairu, ale Henderson i Daniels jak zostali w fordzie pilnować Evie, powinni w pokoju trzymać kota.

rusekolsztyn

"po śmierci Burnsa O,conell zapytał czemu Imhotep boi się kotów i nie powinien dopuścić do tego, aby kapłan zabił pozostałe ofiary klątwy poprzez ciągłe trzymanie ich w towarzystwie jakiegoś kota. "

Może nie mieli tylu kotów na zbyciu ? :D

ocenił(a) film na 5
Benedykt17

Kot był jeden, potem uciekł, schował się i niepozwolił się znaleźć;-)

ocenił(a) film na 7
FILioza

Ale że co,że bał się żeby go nie zeżarli?

Benedykt17

Bo nie byłoby wtedy tylu spektakularnych "wysysań" bohaterow przez Imhotepa, a on przeciez musial sie odrodzić :P

To tylko film, w dodatku całkiem fajny i można sie na nim dobrze bawić. Po co szukać w nielogiczności skoro ma służyć rozrywce :)

ocenił(a) film na 4
Benedykt17

Jeśli pozwolicie...
http://youtu.be/qLLW9EsCFoQ?t=11s

ocenił(a) film na 7
Benedykt17

Może się juz zaszczepił.Ale pewny nie jestem,nie wiem jak tam u nich ze służbą zdrowia.Nigdy nie byłem w Egipcie.