PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678}

Mumia

The Mummy
1999
6,8 177 tys. ocen
6,8 10 1 177179
5,8 34 krytyków
Mumia
powrót do forum filmu Mumia

Nie wiem dlaczego krytyk sie uparl, ze to za dotkniecie Evelyn - corki Faraona Imhotep zostal ukarany... A skoro krytyk nie obejrzal filmu albo go nie zrozumial, to i jego krytyke tez mozna druzgoczacej krytyce poddac :D.

ocenił(a) film na 8
pawel_olszewski_75

Zgadzam się absolutnie - krytyk od początku do końca opowiada jakieś brednie dot. fabuły, każące podejrzewać, że w rzeczywistości nie obejrzał filmu.

A jest to tylko ułamek irytującego biadolenia, z którego epatuje aż kompletnie aprioryczne, negatywne nastawienie do filmu. Nawet o profanowanie kultury egipskiej go oskarżył i użył porównania do rozwałki na Wawelu...

Eeech, żenada jednym słowem. Gość się tylko i wyłącznie ośmieszył tą - pożal się Boże - recenzją.

ocenił(a) film na 6
Der_SpeeDer

Pełna zgoda ! z ta profanacją egipskiej kultury to juz trochę przesadził - delikatnie mówiąc.

ocenił(a) film na 9
fajnykolo

Pewnie, Evelyn faktycznie jest reinkarnacją córki faraona, ale to nie w niej nasza słynna mumia była zakochana. On zainteresowany był kochanicą władcy -.-
Poza tym w Indianie Jonesie też nie raz i nie dwa, odbywała się niezła demolka, więc argument nie trafiony.

ocenił(a) film na 1
pawel_olszewski_75

Obejrzałem i stwierdzam, ze nuda. Szkoda mojego czasu abym pisał na temat filmu coś więcej. Kiepski dodatek do popcornu.