PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678}

Mumia

The Mummy
1999
6,8 177 tys. ocen
6,8 10 1 177180
5,8 34 krytyków
Mumia
powrót do forum filmu Mumia

Zupełnie się nie znacie

użytkownik usunięty

jak to się może komuś nie podobać, śmieszny, ciekawy w ogóle fajny co wam się do diała nie podoba ja żyj,ę na złej planecie

ocenił(a) film na 8

Mumia jest GENIUSZEM! Jeśli my żyjemy na złej planecie, to czas ją zmienić. Albo odpierać te bzdury na temat: mumia jest głupia itd. A jak już zmienisz planetę yo powiedz na jaką to też się tam wyprowadzę.

ocenił(a) film na 8
aniamuz

Też myślę że Mumia jest świetna. Oglądam ten film cały czas i nigdy mi się nie nudzi. Dobre filmy nigdy się nie nudzą!

użytkownik usunięty
Lapulka

przeniosłabym sięna Betelguese ale nie mam środków, by tan dotrzeć ;-)

ocenił(a) film na 6
aniamuz

Masz racje w 100%!Imhotep napewno coś by zdzialal!No,a tak poza tym to się w nim zabujalam i moim zdaniem on zawsze ma racje!

Genialna nie jest, ale całkiem przyzwoity film, taki przyjemny, łatwy w odbiorze, nie trzeba się zbytnio wysilać umysłowo. Filmik ogólnie dla rozluźnienia.
Ale weź ty lepiej jak najszybciej leć na inną planetę z poglądami typu "jak ci sie nie podobał film który mi się podobał to jesteś tępym prostakiem z tic-tackiem zamiast mózgu, weź przestań, ale jesteś nienormalny jakiś,nie znasz się kretynie..." bo to że ktos ma inne zdanie nie jest raczej przejawem debilizmu. Ludzi z poglądami "wszystko co mi się podoba musi i tobie się podobać" powinno być w naszym kraju jak najmniej, tak więc życzę przyjemnej podróży, poszukaj planety możliwie najdalej od naszej, może w innym układzie...

użytkownik usunięty
darts

czy ja powiedziłam coś choc zbliżonego do tego (choć tekst z tic taciem był fajny), po prostu szokuje mnie nie to ze ten film nie podoba się kilku osobom, tylko większości czego nie mogę zrozumieć

Ależ oczywiście że powiedziałaś.
"jak to się może komuś nie podobać" - proponuję Ci przeanalizować tą wypowiedź a potem zastanowić się co ona oznacza.

już początek twojej wypowiedzi warunkuje moje zdanie na twój temat.nie mam prawa sie czepiac,ze podoba ci sie cos, co w mojej opinii jest przeciętne, ale taka infantylnosc jaką zarzucasz czytelnika twojego komentarza na wstępie razi. "zupełnie się nie znacie" ? bez przesady

pozdrawiam

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

no to jak wy to sobie przeanalizujecie to może zobaczycie że jednak jest różnica

"Zupełnie się nie znacie" - wyrażenie to w moim mniemaniu oznacza, że twierdzisz, że ludzie, którym film się nie podobał po prostu nie znają się na rzeczy. Tobie się film podobał więc skoro Ty go lubisz to nie rozumiesz zupełnie jak komuś to się może nie podobać, co już dosłownie wyraziłaś na początku swojej późniejszej wypowiedzi, cytuję:
"jak to się może komuś nie podobać", koniec cytatu.
Po analizie Twojej wypowiedzi nasuwa się tylko jeden wniosek: uważasz, że skoro komuś nie podobał się film który Tobie się podobał, to uważasz takiego kogoś za zupełnie nieobeznanego, bez gustu.

Już się nie mogę doczekać kiedy sobie przeczytam co Twoim zdaniem oznacza Twoja wypowiedz...

darts

Tak właśnie myślałam... Nie kłóć się skoro nie masz argumentów.

użytkownik usunięty
darts

nie użyłam ani razu zdania "zupełnie się nie znacie" a "jak może się to komuś nie podobać" to proszę można odpowiadać nudne, bez przesłania itd ale wtedy będzie to oznaczało że ktoś gustuje w zupełnie innym rodzaju filmów, a jak lubi przygodówki itp to co mu przeszkadzało w mumii a nie odpowiedziałam od razu bo jednak nie spędzam 24 godzin dziennie przed komputerem

użytkownik usunięty

a wybacz dpopiero teraz spojrzxałam na tytuł, więc dobrze załóżmy że nie napisałam "zupełnie się nie znacie" czy teraz ciągle masz mi coś zarzucenia? poza tym udajesz tu takiego obrońce słabszych, ciągle widzę teksty "każdy może mieć swój gust, o tym si,ę nie dyskutuje" więc co by tacy ludzie chcieli zobaczyć na forum? Grasz tu kogoś kto zawsze i wszędzie chce być za równością itp, wybacz ale powidziałam co myśle a moje zdanie jest rtakie że nie weim o co ludzie się czepiają tego filmu

To nie jest jakaś wyuczona poza, to są moje poglądy. Na forum chcialabym zobaczyc dyskusje na poziomie a nie wrzucanie sobie nawzajem ludzi o roznych opiniach na temat jakiegoś filmu.
Aż zacytuje: czy nadal masz mi cos do zarzucenia?