PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32363}

Mustang z Dzikiej Doliny

Spirit: Stallion of the Cimarron
2002
7,6 93 tys. ocen
7,6 10 1 93170
7,0 32 krytyków
Mustang z Dzikiej Doliny
powrót do forum filmu Mustang z Dzikiej Doliny

Wg. mnie to praktycznie najpiękniejsza bajka dla dzieci i dorosłych. Wzruszająca muzyka, piękne widoki. Ja sama ją niesamowicie uwielbiam. A moje dzieci mogłyby ją oglądać kilka razy na dzień. Zgadzam się,że to perła wśród bajek.

ocenił(a) film na 10
justynuska84

A ja w całości popieram. I jeszcze te piosenki! Piękne...

ocenił(a) film na 8
justynuska84

Także się zgadzam. Bardzo mi się spodobała ta bajka. Nie mówiąc o widokach, grafice , muzyce ,które są piękne. To powiem ,że reżyser miał genialny pomysł ,aby zwierzęta nie mówiły tylko swoje emocje okazywały w realny sposób- tak jak jest to naprawdę. Oczywiście 10/10.

ocenił(a) film na 10
Ireth_Tasartir

10/10 W całości się zgadzam... Jak było "Oto ja" na samym początku, to się popłakała... zresztą nie raz. Płaczę co najmniej 3 razu w ciągu tego filmu, a oglądam ją dosyć często...

ocenił(a) film na 10
Ireth_Tasartir

Prawdę mówiąc to nie był pomysł reżysera, ale Jeffrey'a Katzenberga(producenta takich animacji jak ,,Król Lew", ,,Shrek 2", ,,Droga do El Dorado", ,,Sindbad: Legenda siedmiu mórz") jak i współzałożyciela wytwórnii DreamWorks(założył go razem ze Stevenem Spielbergiem i Davidem Geffenem).

ocenił(a) film na 10
justynuska84

Bardzo piekna bajka,wszystko mi sie w niej podobalo, raz sie smialam a raz sie smucilam ,super piosenki i fabula:)))

ocenił(a) film na 10
justynuska84

Dokładnie tak, perła wśród bajek. Mam nadzieję, że w kinach będą częściej się pojawiać tego typu bajki. "Wzruszająca muzyka, piękne widoki." Czego chcieć więcej?. Zawsze płacze oglądając Mustanga. ;)

ocenił(a) film na 10
justynuska84

Zgadzam się z przedmówcami. Kocham konie, a ten film jest dla mnie czymś wspaniałym. Stawiam go na równi z filmami aktorskimi, ba! niektóre nawet przewyższa! Mogę go oglądać kilka razy dziennie. Ode mnie 20/10 ;)