PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32363}

Mustang z Dzikiej Doliny

Spirit: Stallion of the Cimarron
2002
7,6 93 tys. ocen
7,6 10 1 93170
7,0 32 krytyków
Mustang z Dzikiej Doliny
powrót do forum filmu Mustang z Dzikiej Doliny

Mało jest filmów, które moga z nim konkurowac. Zawsze gdy szedłem z mama do wyporzyczalni, to brałem ten film. I choc znam go na pamięć zawsze mnie wzrusza. Według mnie Król Lew może sie przed nim chować, nie mówiąc juz o Wall-e, w którym nawiasem mówiąc przysnąłem ogladajac;p.

użytkownik usunięty
BlakJoint

Wszystkie filmy, które wymieniłeś są świetne jednak Mustang jest od nich znacznie lepszy. Król Lew to dobry film (na swoje czasy), ale nie rozumiem takiej fascynacji nim.

W Mustangu animacja stoi na znacznie wyższym poziomie, w dodatku jest oryginalny- nie ma w nim gadających zwierzaków, te konie są prawdziwe. Zdecydowanie zasługuje na wyższą ocenę, niż ma teraz.

ocenił(a) film na 10
BlakJoint

Taak... Mustang bez wątpienia jest najlepszy... mogę do niego wracać i wracać i nigdy nie mam dosyć... Przez 18 lat obejrzałam go z tysiąc razy i nadal ryczę na nim... :D jest taki piękny i porusza ważne kwestie... nigdy nie można się poddawać i nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie spotkamy prawdziwych przyjaciół... Dzieci powinny takie filmy oglądać a nie jakiegoś Chowdera czy tego typu bajki...

ocenił(a) film na 10
BlakJoint

No tak w Króle Lwie zwierzaki gadają ale nie ma tam żadnych czarów , no może z wyjątkiem że Mufasa był wielką chmurą i rozmawiał z Simbą , ale to nia znaczy że mustang jest lepszy ja dałam na Król Lwie 10 i Mustangowi też.