PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32363}

Mustang z Dzikiej Doliny

Spirit: Stallion of the Cimarron
2002
7,6 93 tys. ocen
7,6 10 1 93170
7,0 32 krytyków
Mustang z Dzikiej Doliny
powrót do forum filmu Mustang z Dzikiej Doliny

Bisty film 33

ocenił(a) film na 10

Świetny film...poprostu pierwszy raz go oglądałam jak byłam mała (poryczalam się)... Niedawno tez oglądałam ,też siś popłakałam . Nie wiem czemu ale disney już nietworzy takich pieknych wzruszających filmów... Zamiast tego tworzą takie jak piorun ,shrek, ratatuj. a nie takie jak: Mulan,mustang,mój brat niedźwiedź,król lew czy inne. Przyznaje shrek mi się podobał, ale chciałabym znowu ujżeć cos takiego co jest w tych starsych bajkach .. Bo one wzruszają,nauczaja, pokazują jakim trezba być. Czsami nawet bawią. To moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
Szpila95

No gdyby DreamWorks chociaż zrobiłby takie animacje w tradycyjnym stylu no wiecie rysunkowym to na przykład odnosiłby sukces jak kiedyś odnieśli go takie filmy jak Król Lew, a nie ciągle jakieś komputerówki, które na siłe muszą tylko rozmieszać.

Szpila95

yyy... z tym, że "Shrek" i "Mustang..." to na pewno nie są Disneya.

Szpila95

Bajka mego dzieciństwa. < 3

ocenił(a) film na 8
Szpila95

Zgadzam się w zupełności! Shrek jest fajny, nie powiem, ale co wyrasta z dzieciaków, jeśli oglądają tylko takie bajki? Wszyscy potem wielce zdziwieni, że społeczeństwo to idioci, jak od małego oglądają tylko filmy po to by się pośmiać. Bajki są cholernie ważne, przeciez w większości to one kształtują dzieciakom światopogląd, więc apel do wszystkich, jeśli macie dzieci, bądź też będziecie mieć zabraniajcie oglądać Hellow Kitty i puście przyzwoite bajki, bo na naukę o uczuciach w pewnym wieku jest już niestety za późno....