PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32363}

Mustang z Dzikiej Doliny

Spirit: Stallion of the Cimarron
2002
7,6 93 tys. ocen
7,6 10 1 93170
7,0 32 krytyków
Mustang z Dzikiej Doliny
powrót do forum filmu Mustang z Dzikiej Doliny

Genialna opowieść

ocenił(a) film na 10

Genialna! Oglądałam kilkanaście razy z przyjaciólmi,rodziną. Niezależnie od wieku czy płci ta opowieść wzrusza. Soundtrack jest jednym z lepszych jakie słyszałam. Sposob realizacji naprawde doskonały.Są momenty śmieszne a na niektóych poprostu sie płacze. Bajka chyba najlepsza jaka widziałam. Pozwala uwlnić się naparwde wielu emocjom jakie nosimy w sobie. Szczerze polecam wszystkim :)

ocenił(a) film na 10
Aferka

Pewnie, że genialna, a jaka miała być. Masz wielką rację co do tego filmu. Dobrze narysowana scenografia, dobrze skomponowana muzyka, postacie, a w całości to dobry jest cały film.

Aferka

Soundrak wspaniały, ale jeszcze lepszy jest oryginalny w wykonaniu Brayana Adamsa :)
Co do bajki, najlepsza jaką oglądałam. Inna niż reszta, ma w sobie "coś" ;)
Mogę ją oglądać bez końca, nigdy się nie nudzi...

Ajka13

Zgadzam sie z wami w 100%.
Bajka fantastyczna,rewelacyjna opowieść,animacja,muzyka (polski soundtrack wyjatkowo udany, no ale to w końcu Maciek Balcar ;-)
Mój syn ją uwielbia...tylko chyba za bardzo do serca bierze sobie jej przesłanie, bo robi się tak samo nieposkromiony i nieugięty ;-P
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
olusza78

Przeprasza co to znaczy nieposkromiony i nieugięty?

barszym53

Tzn,że ciężko nakłonić go do wykonania poleceń jeśli on akurat ma inne zdanie.Generalnie jest potwornie uparty i przekorny.Jesli mu coś nie pasuje i nie chce czegoś zrobić to ciężko go do tego zmusić.