Jakie wersje językowe piosenki ,,Here i am" podobają się wam najbardziej? Dla mnie podoba w języku hiszpańskim, portugalskim, francuskim, angielskim i polskim, trochę po węgiersku, hebrajsku, norwesku i szwedzku. Przedtem w Youtubie była też wersja japońska i rosyjska, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć możecie mi powiedzieć gzie mam szukać jak będziecie swoje wersje językowe tej piosenki.
Niestety słyszałam tylko po polsku i angielsku ale obie wersje bardzo mi się podobają. W innych językach jest dostępne na youtube, tak ?
Tak wystarczy, że wejdziesz na youtube, wpiszesz w okienku ,,Here i am'', albo Spirit i w nawiasie jakiś język np. spirit(french) i kliknij na przycisk ,,Szukaj''. Na pewno bedziesz już o tym wiedzieć. Pa!
ja uwieeeeeeeeeeeelbiam angielską wersję, którą śpiewa Bryan Adams!!! achh^^ xD Polska też jest spoko a reszty powiem szczerze: nie słyszałam ;) pzdr ;*
Powiem też, że tą piosenkę w wersji francuskiej śpiewał Bryan Adams, a jej tytuł brzmi ,,Me voila". Natomist po hiszpańsku to tytuł brzmi ,,Heme aqui". Teraz to chyba będziecie wiedzieć jak znaleźć te piosenke w innych językach, oczywiście na Youtubie.