PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32363}

Mustang z Dzikiej Doliny

Spirit: Stallion of the Cimarron
2002
7,6 93 tys. ocen
7,6 10 1 93170
7,0 32 krytyków
Mustang z Dzikiej Doliny
powrót do forum filmu Mustang z Dzikiej Doliny

i przeciętna :)) Nikt się nie popisał pomysłem :)) Mimo to ogląda się ją przyjemnie, chociaż w niektórych momentach można przysnąć ;)

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

Jak cię ten film nudzi i jest dla ciebie przeciętny i momentami zasypiasz
przy nim to po co go oglądasz? Najlepiej wogule nie oglądaj tego filmu jak
uważasz, że jest nudny i przeciętny.

barszym53

W przeciwieństwie do Ciebie najwidoczniej nie posiadam "wrodzonego daru" wyszukiwania i oglądania wyłącznie ciekawych produkcji ;) Tak się składa, że zwykle ogląda się filmy, których się jeszcze nie widziało... a tym samym, mogą one być zarówno nudne jak i ciekawe - tak dla informacji na przyszłość ;))

amalia_grace

mi sie tam nie nudzilo ;) Problem w tym ze polowy nie widzialam bo ryczałam haha

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

ja sie nie zgadzam film wspanialy a nie nudny ;D

amalia_grace

Moim zdaniem film nie był nudny, może po prostu ktoś przedstawił coś nie zważając na to czy będzie nudził czy nie. Ważne było by pokazać coś pięknego.

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

Stwierdzenia że nudnawa i nikt się nie popisał pomysłem, rażą mnie w oczy. Ja przed takimi wyrażeniami zawsze stawiam "Według mnie".

Ale szanuję twoje zdanie ;).

andrzej_goscicki

To raczej oczywiste, że "według mnie"... Trudno żeby nie.

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

No wiesz... Po kilkunastu przeczytanych postach na tym forum stwierdzam, że to nie jest wcale takie oczywiste ;).

andrzej_goscicki

Moim zdaniem to tylko szukanie dziury w całym ;) Ale na przyszłość: ja, jeśli już się wypowiadam na forum to zawsze w odniesieniu do własnych odczuć. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

W porządku :).

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

Moim zdaniem był wspaniały może nie jesteś wrażliwy i tyle,bo jesli ktoś jest i ogląda to poczuje głebię ;p

Koszmarxd

Wrażliwy nie, ale wrażliwa na pewno jestem.

ocenił(a) film na 9
amalia_grace

Według mnie nie ma ani minuty nudy w tej pięknej bajce.Chciałem jeszcze zwrocić uwagę na wspaniałe piosenki.Na szczęście animacja ta nie jest przegadana jak wiele innych filmów rysunkowych i konie mówią ale myślami,a zamiast dialogów mamy właśnie wspaniałą muzykę.

ocenił(a) film na 10
disco_man

zgadzam się