i przeciętna :)) Nikt się nie popisał pomysłem :)) Mimo to ogląda się ją przyjemnie, chociaż w niektórych momentach można przysnąć ;)
Jak cię ten film nudzi i jest dla ciebie przeciętny i momentami zasypiasz
przy nim to po co go oglądasz? Najlepiej wogule nie oglądaj tego filmu jak
uważasz, że jest nudny i przeciętny.
W przeciwieństwie do Ciebie najwidoczniej nie posiadam "wrodzonego daru" wyszukiwania i oglądania wyłącznie ciekawych produkcji ;) Tak się składa, że zwykle ogląda się filmy, których się jeszcze nie widziało... a tym samym, mogą one być zarówno nudne jak i ciekawe - tak dla informacji na przyszłość ;))
Moim zdaniem film nie był nudny, może po prostu ktoś przedstawił coś nie zważając na to czy będzie nudził czy nie. Ważne było by pokazać coś pięknego.
Stwierdzenia że nudnawa i nikt się nie popisał pomysłem, rażą mnie w oczy. Ja przed takimi wyrażeniami zawsze stawiam "Według mnie".
Ale szanuję twoje zdanie ;).
No wiesz... Po kilkunastu przeczytanych postach na tym forum stwierdzam, że to nie jest wcale takie oczywiste ;).
Moim zdaniem to tylko szukanie dziury w całym ;) Ale na przyszłość: ja, jeśli już się wypowiadam na forum to zawsze w odniesieniu do własnych odczuć. Pozdrawiam.
Moim zdaniem był wspaniały może nie jesteś wrażliwy i tyle,bo jesli ktoś jest i ogląda to poczuje głebię ;p
Według mnie nie ma ani minuty nudy w tej pięknej bajce.Chciałem jeszcze zwrocić uwagę na wspaniałe piosenki.Na szczęście animacja ta nie jest przegadana jak wiele innych filmów rysunkowych i konie mówią ale myślami,a zamiast dialogów mamy właśnie wspaniałą muzykę.