PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35248}
6,8 2,3 tys. ocen
6,8 10 1 2291
7,3 3 krytyków
Na tropie zła
powrót do forum filmu Na tropie zła

dobry klina staje sie złym kliną i robi lody na boku, w dodatku film "oszczędnie" nakręcony, nie polecam

ocenił(a) film na 1
BlackShit

oczywiscie miało byc glina, klawiatura mi fochy strzela ;) a edycja na tym, cholernym nowym filmwebie nie działa!

BlackShit

Zgadzam się, że film raczej słaby...jest wiele ciekawszych filmów w tematyce policyjnej, o dużo lepszej fabule i lepiej zagranych. Mimo niskiego budżetu źle całość nie wyglądała, ale po prostu nie było pomysłu na ten film.

ocenił(a) film na 6
BlackShit

"Czarne gówno" ty już nawet nie potrafisz rozróżnić dobrego aktorstwa od złego i wszystko wrzucasz do jednego wora.

Rola Raya Liotty jest rewelacyjnia ... bardzo polecam ten film nie tylko miłośnikom kina akcji.

ocenił(a) film na 1
tomucho77

a gdzie ja tu coś pisałem o aktorstwie?? fabuła tego filmu jest marna

ocenił(a) film na 6
BlackShit

Nie wiem czy się orientujesz ale aktorstwo jest nieodzowną częścią filmu. 1/10 żałosna nota :(

ocenił(a) film na 1
tomucho77

nieodzowna, ale nie najważniejsza, w kinie często są przypadki, ze dobrzy aktorzy sie marnują i grają w gniotach.
ten film jest własnie takim przykładem, dobry aktor w marnym filmie

ocenił(a) film na 6
BlackShit

Ja jestem innego zdania. Ten film ma świetnie odtworzony depresyjny klimat korespondujący z nastrojem bohaterów. Dalekie echa "Siedem", jednak bez wymyślnych zbrodni, po prostu dwaj policjanci przemierzający kręgi piekła na Ziemii.

ocenił(a) film na 4
BlackShit

"aktorzy sie marnują i grają w gniotach" świetnym przykładem jest Ray Liotta.

ocenił(a) film na 6
logan_slupsk

Takie jest aktorstwo jest się młodym to jest się na topie, jest się starym popada się w zapomnienie :(

ocenił(a) film na 7
BlackShit

W chvj sie nie zgadzam z twoim zdaniem.

ocenił(a) film na 6
BlackShit

Trochę nie na temat: jakie masz kryteria ocen? Rąbiesz albo 1, albo 10, to dziwne.