PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623525}

Na własne ryzyko

Safety Not Guaranteed
2012
6,2 7,6 tys. ocen
6,2 10 1 7622
6,5 17 krytyków
Na własne ryzyko
powrót do forum filmu Na własne ryzyko

wszystko nawet się zgrywa do momentu wehikułu który ma wywołąć uczucie żalu czy smiech odbiorcy. Mogli to do końca dopracować. Tak jak grę aktorską i nudę... ale na to ostatnie to chyba nic bo taki temat filmu

Bonus

Ten bud-RZ-et to tak specjalnie by post chwycił ? Czy jesteś dyslektykiem.....

Jaberwoocky1

Dobrze wiedzieć to co wiedziałem, że korzystający z portalu są tak głupi że posty "chwytają" jak jest błąd ortograficzny. Najlepiej uwidaczniają to treści zwracające uwagę na taki błąd, gdzie często widać błędy merytoryczne, logiczne, interpunkcyjne, błędy zapisu znaków. Trudno się dziwić ortografię poprawi nawet przeglądarka ale inne rzeczy nie zawsze prawidłowo poprawia nawet biurowy edytor tekstu.

Bonus

Nie dość że walisz kretyńskie byki to jeszcze wymądrzasz się ---jaki to z ciebie polonista---zamiast zwyczajnie napisać że trzasnąłeś "krowę".... Trochę pokory ! Poza tym zdanie -- dobrze wiedzieć to co wiedziałem ---jest właśnie takim błędem o którym piszesz w swoim poście.... Masło---maślane. Jeśli nie dajesz rady ze zrozumieniem tego co napisałem to poproś kogoś mądrzejszego --niech ci to wytłumaczy:-)

Jaberwoocky1

Ja pokory? Mówisz o błędach popełniając w wypowiedzi błędy? Pokory trochę. Pierwszy lepszy gimbus umie mówić o ortografii pisząc o niej z błędami interpunkcyjnymi i innymi. Możesz się przyznać, że nie wiesz jak pisać. Zamiast wyrabiać jakieś cuda jak powyżej. Popraw wielokrotne myślniki (użycie myślników w zdaniu), wielokrotne kropki (oraz ich użycie). Jeśli nie rozumiesz co napisałem pokaż swoje najeżone błędami wypowiedzi poloniście.

Bonus

Ja nie robiłem i nie robię z siebie polonisty. To Ty starasz się błysnąć a wychodzisz na kompletnego cymbała. Na razie ...