Obejrzec, zasmiac sie pare razy i ...zapomniec. Lekki filmik w sam raz do obejrzenia w towarzystwie przy piwku:)
Ja ogladalam go kilka razy i za kazdym razem sie smialam bo ten film trzeba zrozumiec.
hehe pamietam jak bylam w kinie z bratem na scary movie 4 (po za nami bylo jakies 12 osob hehe ale to nie zmienia faktu) to nikt po za nami sie niesmial bo nie kojarzyli nic. Tak to jest jak sie idzie na amerykanska komedie nieznajac ich mentalnosci ze tak powiem :) Nie lubie ambitnych filmow. Rozpoznaje tylko te dla myslacych i te wylozone "jak na dloni"
Z tego podam przyklad : wylozone na dloni to np masakryczne horrory jak teksanska masakra (w odroznieniu od thrillerow), a te dla myślących to własnie takie filmy, w ktorych trzeba kojarzyc watki - scary movie 3,4, "epic movie", "komedia romantyczna" ( mowicie ze to filmy dla idiotow a sami nimi jestescie).
Rzeczywiscie trzeba ten film zrozumiec. Dobrze ze mi to jasno wylozyles. IQ minimalne 150, a wskazane nawet 170 zeby całą złożoną fabułę i wszystkie niuanse wyłapać:D
Rozumieć? No proszę Cię co jest do rozumienia w scary movie? o ile pierwsza część była znośna i faktycznie śmieszna to w pozostałych częściach mamy do czynienia z typowym "toilet humor" pewnie że niektóre momenty są śmieszne bo te filmy to parodia innych produkcji ale są tak zrobione żeby śmieszyć najmniej wysublimowanymi żartami, żeby rozumieć wystarczy że widziało się pierwowzory i to właśnie jest "na dłoni".
A jeśli chodzi o komedie romantyczną to jest to zdecydowanie najgłupszy/najgorszy film jaki w życiu widziałem tam już nie ma się z czego śmiać uśmiechnąłem się pare razy ale głównie we mnie obrzydzenie wywołuje ta kretyńska produkcja. Obrażasz ludzi mówiąc że są idiotami bo nie lubią najprymitywniejszego rodzaju komedii weź się zastanów nad sobą. Nacho ma kilka naprawdę dobrych momentów(sceny chrztu chyba nigdy nie zapomne :P ) ale ogólnie to średniak mogę śmiało polecić na nudny wieczór + piwko czy tam trawka i będzie naprawdę przyjemnie :)