Oglądałem go już kilka razy (ostatni raz dzisiaj) i za każdym razem przeżywam go równie mocno. Przebija z niego ogromna nostalgia i sentyment, a mnie ściska żal za czymś co być może utraciłem bezpowrotnie lub nigdy nie będę miał okazji przeżyć, czymś co trudno nawet jednoznacznie wskazać lub nazwać. Do tego mamy tu rewelacyjne aktorstwo i bardzo ładne plenery.
Szkoda, że takich filmów jest coraz mniej w Polsce, a wspaniały potencjał aktorski Marka Bukowskiego nie został odpowiednio wykorzystany w kolejnych latach.
Pozdrawiam wszystkich sentymentalnych miłośników tego filmu!
Oglądałam dzisiaj ten film po raz pierwszy, jestem zachwycona... Popieram, to coś wspaniałego.
Zgadzam się z przedmówcami. Świetny film. Przez przypadek trafiłam na niego wczoraj późno w nocy. Ten klimat małego miasteczka, świetnie oddana beztroska młodości a z drugiej strony nie do końca beztroska...
Świetna gra Barańskiego, szkoda ze go potem tak niewiele na naszych ekranach. Baka też świetny. I to co napisał poprzednik, Nostalgia za czymś co minęło.
Wczoraj o godzinie 8 rano się przebudziłem i włączyłem Ale kino! I przypadkowo natrafiłem na ten film i obejrzałem cały... I jestem w szoku! Świetny film i klimat! A czy wiecie może w jakim miescie go nakręcono??
szkoda ze w malo takich rodzimych produkcji.ten film jest swietny,polecam tez "yesterday".