no ludzie kochani :) ocena jest wypadkową ocen użytkowników; to, że Tobie się podobała dwójka - to tylko świadczy o tym, że Twoja ocena odstaje od średniej oceny i nic więcej; dla mnie dwójka to kupa w sensie fabularnym - a bardzo na nią czekałem, bo strasznie podobała mi się jedynka; niestety rozczarowanie - całkowicie bezsensownie namieszano i część faktów nie trzyma się kupy;
oczywiście nikogo nie próbuję przekonywać, że mam rację - ani nikt kto ma inne odczucia niech mnie nie przekonuje do swojej racji
Pożyjemy-zobaczymy co będzie ze średnią zważywszy,że 1 oceniło 7,5 tysiąca użytkowników,a kontynuację zaledwie 200 osób...
ijms zgadzam się z tobą w 100% , 2 część jest beznadziejna w stosunku do super 1 części.
Masz lusterko w domu? Spójrz w odbiciu pojawi się właśnie NIEWYPAŁ albo OFIARA LOSU...ja pierd.... co za ćwok...
właśnie widziałem, i powiedziałbym że obie są na podobnym - wysokim poziomie. Za to opis na Filmwebie jak zwykle do kitu - "Annie nawiedzają koszmary związane z seryjnym mordercą, które przedostają się do świata rzeczywistego." - ta, aha. O tym właśnie jest.
Chociaż sama końcówka mnie nieco hmm, odrzuciła. Co się znowu zaczyna? Judas znowu będzie zabijał, tym razem jako demon? Tak to odczytałem. Meh.
Typku ze Świetokrzyskiego zakochany w Justinie Timberlake raczej sam ich za dużo zażyłeś podczas oglądania KOBIETY W CZERNI.Bo dając jednemu z lepszych horrorów ostatnich lat JEDYNKĘ pokazałes,że jesteś głupszy,niż ustawa przewiduje...
I nie wysilaj się na odpowiedz,bo tym postem kończę z tobą jakąkolwiek dyskusję,bo od lat trzymam się jednej zasady-NIE DYSKUTUJ Z KRETYNEM,BO NAJPIERW CIĘ ZNIŻY DO SWEGO POZIOMU,A PÓŹNIEJ POKONA DOŚWIADCZENIEM,więc ŻEGNAM snafii,czy jak tam ci srafii...
Po pierwsze to zobacz jaką ty masz twarz w swoim awatarze bo własnie tak myślisz jak wyglądasz na tym zdjęciu. Po drugie to kto ci powiedział że jestem zakochany w Justinie Timberlake? Dla mnie to jest dobry artysta z klasą tak jak i Michael Jackson ale słucham tez innych gatunków muzyki co miałeś okazje zobaczyć na Faceebooku. A po trzecie to widzę że strach ci nie pozwala pokazać swojej prawdziwej twarzy tylko jakiś awatarek nie mówiąc już o prawdziwym imieniu i nazwisku a nawet nie wspominając o miejscu z którego pochodzisz. Nie ma się czego wstydzić bo takie jest życie jakie jest a ty się chowasz za zasłoną jak byś miał coś na sumieniu. Nie mam zamiaru się tez z tobą kłócić i chciałbym też zarazem przeprosić za to co pisze do ciebie bo ostatnio mnie troszkę poniosło więc może zacznijmy od nowa i przestańmy sobie dojeżdżać bo tak naprawdę to się nie znamy i nie mamy prawa krytykować się wzajemnie bo tu nie o to biega ale o zrozumienie i szacunek w czym ja trochę umoczyłem dupę za co jeszcze raz przepraszam i chciałbym podać łapę na zgodę jeśli się nie obraziłeś aż tak bardzo bo ważne jest to całe zrozumienie a ludzie mają różne gusta i trzeba to uszanować a co najwyżej wymienić się poglądami i tyle. Wiem że to dziwnie wygląda ale jeśli jesteś za tym co napisałem pozytywnie to daj znać to może pogadamy normalnie na temat jakiś ciekawych filmów. Pewnie cię dziwi że na początku czubek się dowalił a teraz chce normalnie pogadać mimo że nawet na początku tego co napisałem teraz dosrałem, ale życie własnie takie jest powalone czasami że trzeba to jakoś zrozumieć i dać sobie czasem na wstrzymanie bo na tym lepiej można wyjść niż przez takie głupie i dziecinne zachowania, chociaż dorośli też popełniają błędy i to czasem nawet gorsze od dzieci więc takie zachowanie nie ma przyszłości. Jeśli myślisz podobnie chociaż troszkę to daj znać. A ja jeszcze raz mówię przepraszam i szczerze pozdrawiam. Na tym kończę i dzięki za zrozumienie jeśli to możliwe. Trzymaj się ;)
OK-nie ma problemu.Tylko szkoda,że napisałeś to po fakcie na portalu,gdzie nie da się skasować postu-chyba byłeś po większej ilości grzybków-hehe,bo jestem od Ciebie 8 lat starszy i narkotyki nigdy mnie nie bawiły...
Nie chowam się też za żadną zasłoną-po prostu jestem tu kilka lat i miałem kilka kłótni podobnych do tej z Tobą,gdzie anonimowy troll zaczął mi ubliżał.A nie jest miłe,gdy nawet w internecie,jakiś małoletni oszołom wyzywa osobę od różnych zupełnie jej nie znając i tylko za to,że inaczej ocenia dany film.Więc proponuję nie afiszować się tak,bo znalezienie Ciebie na FACEBOOKU po danych i zdjęciu zajęło mi chwilę...
Co do tego filmu-może z oceną PACT II trochę mnie poniosło,ale uważam,że Ciebie z JEDYNKĄ dla KOBIETY W CZERNI jeszcze bardziej,bo z oceną kontynuacji się zgadzam-sam dałem 2....
Jeszcze raz sorki że tak słabo zaczęliśmy a teraz mi strasznie wstyd i zwracam honor bo szacunek się naprawdę tobie należy jeśli oczywiście mogę mówić na ty. Masz może jakiś komunikator bo mam kilka pytań a tutaj to nie bardzo da się gadać. Ja korzystam z takiego komunikatora WTW który może mieć kilka protokołów w tym GG bo ja nie mogę wysyłać wiadomości przez FILMWEB.
Miałeś mi napisać wiadomość na facebooku ale chyba nie mogłeś znaleźć mojego imienia i nazwiska bo sonie chwilowo ukryłem bo posłuchałem ciebie i wole aby nikt prócz znajomych nie grzebał mi na FB. Trzeba też parę rzeczy pozmieniać bo naprawdę jestem zbyt widoczny wszędzie a cukrowy Marek z kolegami nie musi wszystkiego o mnie wiedzieć. Teraz możesz mi wysłać wiadomość jak wyślesz to znów się ukryję i parę rzeczy już przeanalizowałem i trzeba troszkę to wszystko zmodernizować. POZDRO ;)