PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726070}
5,5 17  ocen
5,5 10 1 17
Naked Ambition 2
powrót do forum filmu Naked Ambition 2

Dla wtajemniczonych będzie bardzo śmieszny :) Poza tym jest błąd w obsadzie. Nie ma tutaj Sory Aoi. Chodzi o Aoi Tsukasę.

Damar3478

Jezu, naprawde ogladasz takie filmy?Walisz do nich???Niestety,musze cie rozczarowac.Ja pojedziesz kiedys(?) do Chin lub do Japoni to przezyjesz szok, jakie paszczury tam sa

snickers2013

Nudzi ci się co? Jak tak ci się Azja nie podoba to zajmij się czymś innym, jest tyle innych ciekawych krajów i głupich filmów w nich kręconych.

Damar3478

Nie całkiem .Czekam na kogos

A ja kocham Azje.Hongkong ,Filipiny,Japonie....Ale kobiety maja puste, głupie ,same marudy ,zadnego zycia z nimi nie ma.Jak patrzyłem na zwiazki tamtejszych ludzi to az im współczułem

Damar3478

I zdajesz sobie sprawe, ze tam wiekszosc kobiet z mediów jest po operacjach plastycznych.A jak któras ma cycki
to sztuczne

snickers2013

Ostatni raz ci odpisuję: jestem tego świadomy wiem jak sytuacja naprawdę wygląda, więc nie marnuj sobie czasu, ja już na twoje odpowiedzi też nie będę marnował.

Damar3478

To lubisz plastiki ,wow .to rzeczywiscie masz gust.Sztuczne baby o pustych mozdzkach

Damar3478

Wiec jak mozesz interesowac sie takimi kobietami skoro wiesz ,ze sa zrobione i sztuczne ?Nie kumam tego.
obejrzyj sobie kiedys azjatke w siecie bez zadnego makijazu(nawet bezt tych kresek na oczachmbo to one sorawiaja,ze oko jest skosne,nawet mezczyzni je maja)to pójdziesz do klbla
zwymiotowac kolacje

ocenił(a) film na 5
snickers2013

Hmmm radzę popatrzeć na zrobione paskudy rodem z Ameryki i co niektóre z Polski, zwłaszcza niejaką "polską barbie", przy nich Azjatki, to cud świata. ;-)
Film taki sobie, przypomina amerykańskie badziewie... :-(