PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542576}

Narodziny gwiazdy

A Star Is Born
2018
7,4 213 tys. ocen
7,4 10 1 213339
5,9 101 krytyków
Narodziny gwiazdy
powrót do forum filmu Narodziny gwiazdy

Hej :) potrzebuje pomocy bo gryzie mnie jedna z końcowych scen i zastanawiam się czy ten scenariusz był zbyt prosty i niepotrzebnie staram się go analizować ale:

Pomijając już jak wyszedł pies z mieszkania skoro Bradley zamknął za nim dzrzwi..
ciekawi mnie wypowiedziane zdanie przez Ally kiedy opłakiwała męża. Powiedziała coś w stylu:

- i jeszcze w ostatnim co mu powiedziałam go oklamalam.. (i płacz Ally)

Ktoś wie o co chodzi? Ostatnim o czym rozmawiali to ze przyjedzie po niego samochód i zobaczą się za sceną i zagrają razem. Czyżby ona wiedziała ze on nie przyjedzie?? (Ale jednak niemożliwe bo ciagle za scena się pytała czy już jest oraz powiedzieli jej ze będzie zmiana aranżacji i będzie musiała zagrać ten kawałek sama).
A może chodziło o to ze odwołała ta trase po Europie a tak na prawdę chciała na mia jechać? Nie mam już pomysłów, Help!!!!

ocenił(a) film na 8
jarak10

Obiecała mu, że odwoła trasę po Europie i nie będzie się tak sprzedawać w tym mało wartościowym popowym showbiznesie

użytkownik usunięty
jarak10

Z tego co ja rozumiem, to okłamała, że nie było wielkiej potrzeby żeby jechać w trasę, że niby coś się wyprzedało, nie ma zobowiazań sponsorskich i mają czas dla siebie, ale wcześniej rozmawiał z tym jej menadżerem i się dowiedział, że to ważne turnee.