PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704633}

Następcy

Descendants
2015
6,6 12 tys. ocen
6,6 10 1 11926
Następcy
powrót do forum filmu Następcy

Disney się pod tym podpisał? Cruella CZARNA? Gdyby nie to, że jest wrzesień, a to coś pojawiło się w lipcu, to bym pomyślał, że to dowcip na Prima Aprilis. Poprawność polityczna rzuciła się wszystkim na mózgi? Co następne? Książę Eryk? Królowa Śniegu? Już wiem czarna ŚNIEŻKA! Ma tak na imię, bo rodzice wiedzieli, że biel jej zębów będzie bić po oczach przy tak czarnej skórze.

Jak do tej pory nie byłem rasistą, to to pchanie na siłę wszędzie czarnych żeby było tolerancyjnie jest już przegięciem. Serio czekam na czarnego Supermana i nowego Ironmana. Tony Stark o wspaniałej hebanowej skórze. Czarna wdowa - nawet pasuje. Ruda murzynka, bardziej tolerancyjnie już nie będzie. No chyba, że miałaby jeszcze żydowsko-chińskie korzenie.

Dark_Incubus

hej chwilkaa kto mówi, że ja te mu przyklaskuję, ja tylko się wypowiedziała, na temat dlaczego tak jest, a nie że powinno tak być

Dark_Incubus

obejrzyj sobie film "ostatni rycerze". Prawdziwa tecza sredniowiecza. Az dziwne ze glowny bohater jest bialy (a nie jakis bialy zyd). A propo czarnych to sa ludzie strasznie zakompleksieni (i maja oczywiscie ku temu powody), ale mnie rowniez wku ze trzeba z tego tytulu robic czarna krolewne sniezke. A jesli chodzi o oscary to musialo bardzo bawic cala biala publicznosc , te jeki chrisa rocka jacy to czarni sa wspaniali a tak sie ich dyskryminuje przy rozdawaniu oscarow. Dopoki nie zrozumieja tego ze sie do prac umyslowych nie nadaja dopoty beda takie zgrzyty. Jakos nie slyszalem zeby biali plakali bo w NBA graja sami czarni i tylko troche bialych.
Na koniec, nie jestem rasista. Mam taki sam stosunek do czarnych jak czarni do bialych :D.

Dark_Incubus

To mały pikuś. W Londynie w inscenizacji "Kupca weneckiego" tytułową rolę zagrał aktor o skórze ciemnejjak heban :)

ocenił(a) film na 10
Dark_Incubus

Ale wy macie problemy wielkiej wagi. Zajmijcie się czymś ciekawszym niż krytykowanie tego filmu

jakubrajewski

Że Ci się chciało odpowiadać na zdechły dwa lata temu wpis. Skomentowałem, zapomniałem, zająłem się czymś ciekawszym... Może też powinieneś?

Dark_Incubus

Nadszedł teraz czas na czarną Arielkę :(

Dark_Incubus

He he no niestety na dzień dzisiejszy jest z tą "poprawnością" jeszcze gorzej niż w momencie kiedy pisałeś posta. Faktycznie to się już robi komiczne i bardziej niż żałosne.

Dark_Incubus

Jaki ból dupy. Xd

Radek_Traczyk

Jakie straszliwie smutne i nudne życie trzeba wieść, żeby się chciało komentować na zdechły temat sprzed iluś lat. Współczuję, ale jak tak straszliwie się nudzisz, to się rozbierz i ubrania popilnuj, albo czepnij się jakiegoś autobusu, pociągu. Może załóż szalik Legii i w Krakowie zacznij krzyczeć jaka Crakovia beznadziejna, ewentualnie odwrotnie. Zaraz poczujesz że żyjesz.

Dark_Incubus

O rany, ależ mnie dojechał. Już leżę. Xd

Wiesz, rzadko kiedy patrzę z którego roku jest komentarz bo mam to po prostu gdzieś. Tak wiem że trudno to pojąć, ale jestem pewien że jak się postarasz to po kilku godzinach powinno ci się udać. Nie poddawaj się! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Radek_Traczyk

Ojejej proktolog próbował być dowcipny, ale mu nie wyszło. Pozostań lepiej przy swoich nietrafionych diagnozach, gdzieś daleko. Lubisz grzebać, to na pewno znajdziesz jeszcze mnóstwo tematów do zdiagnozowania. Powodzenia.

ocenił(a) film na 10
Dark_Incubus

Z Śnieżką trafiłeś. Bo teraz ma być aktorska wersja Królewny Śnieżki i aktorka jest czarnoskóra.

To samo dotyczy Małej Syrenki.