PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285742}

Niania w Nowym Jorku

The Nanny Diaries
2007
6,1 65 tys. ocen
6,1 10 1 64888
5,3 21 krytyków
Niania w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Niania w Nowym Jorku

facet z ogloszenia na tvn czy ten film na tvp1 :P

Damian56

też się nad tym zastanawiam, ale sytuacja jest wyjątkowo prosta:
1. zacznij od niani
2. znudzi ci się przez pierwsze 15 minut, dajesz na faceta z ogłoszenia
3. w ostateczności masz o 22 na polsacie "bumerang" z E.Murphy :)

Damian56

widzę, że nie tylko ja dzisiejszego wieczoru mam taki dylemat :)

marcik24

również się nad tym zastanawiam.. zamiast się uczyć do egzaminu.. zdania są podzielone, koleżanka mi napisała że facet z ogłoszenia, ale zdążę 15 minut niani obejrzeć, wtedy zdecyduje:)

ocenił(a) film na 6
Damian56

Jesli nie chcesz sie dobijac reklamami, ogladaj lepiej na TVP1 ;) Ja tak zrobie, mam ochote na lekki film, a do wypozyczalni juz mi sie nie chce dreptac.

Damian56

hahah tez mam egzaminy ,tez mi sie nie chce , mam popcorn czekolade i desperadosy a nie wiem co ogladac;p

Damian56

Od siebie dodam, że o 20 gra Barcelona jeszcze;P A u mnie egzaminów brak. Słodkie jest życie absolwenta:D

maniekmaniutek

tez miałam dylemat co obejrzec ale ja chyba dzis to oleje i pojde spac bo w pon egzamin, wole wypoczac. Miłego seansu oglądającym

kasztanowa

jeszcze Tajemnice Los Angeles o 21 na TV4.

weeman86

tak Tajemnice Los Angeles są dużo lepsze od tych komedii, które serwuje TVN i TVP1. Ja mam to na płycie wiec nie będę oglądał, ale polecam jak ktoś nie ma i nie widział :P

Damian56

podobnie do mnie, bo zastanawiałem się czy dzisiaj pić browarki czy łyhe. wyszło na to że walne z 2 driny pozniej poprawie browkiem i moze coś obejrze, ale napewno żaden z filmów których tytuły padły w tym temacie. miłego wieczoru :)