Moje to :
-sceny rozpoczynajace się tekstem "Masz wielkiego pajaka na głowie", szczególnie to, co nastepuje potem:D
-dwa sposoby na okradzenie sklepu:D
-starcie z prawdziwymi bandziorami, monolog Nicka na temat jednego z nich:D
Najlepsza scena to jak Nickowi paliły się buty z musyką Scatmana w tle.
Jeśli chodzi o tekst to najlepszy był ten: "Ty męska cipo" w scenie jak Nick wychodził ze sklepu i natknął się na klienta.
Jest tu mnóstwo świetnych scen. Ja wypiszę najlepsze. Kolejność przypadkowa.
1. Jak Nickowi paaliły się buty.
2. Jak T. Paul i Nick mieli potyczkę z gangsterami i Nick został postrzelony.
3. Scena w której tańczył ochroniarz.
4. Bójka na pustyni.
5. Scena, w której T. Paul mówi Nickowio jak radzi sobie z żoną.
6. Pościg z policją.
7. Jak chłopaki zaczynają gonić przestępców i wychodzić z hotelu, wchodzą na schody ruchome, to T. Paul wchodzi na schody które idą w dół.
8. Sceny z babcią T. Paula.
mi utkwily w glowie dwie wybitne sceny :D ktore mnie chyba najbardziej rozbawily ... a mianowicie:
- tanczacy ochroniarz hahaha pOolew
- i..
"Masz na glowie pajaka"
"Co?"
"Masz na glowie pajaka"
"Przykro mi nie kumam waszej ulicznej gadki. Co to znaczy?"
"Ze masz na makowie pajakaAaa" <hahahah> z tego tekstu to nawet jeszcze teraz leje lol3 ;p!!
a dla mnie motyw jak Nick wchodzi do sklepu z jeszcze dymiącymi butami (po akcji z pająkiem), a ekspedient mówi "no nieźle musiał pan zasuwać". ;)
dobrym dodatkiem do tej sceny był telefon na policję
"Program gliny?... Uwielbiam Was" ;)
Nie zapominajcie o początkowej zabawie Nicka z żoną w "spowiedź" :D, sam muszę o tym pomyśleć:P, zapowiada się niezły fun ^^
podzielam opinie jedna z najlepszych akcji to o pająku i tych butach. Niezłe wycie było:)
Scena z pajakiem zmiażdzyla :D jak ktos chce sobie na szybciora zobaczyc to proszę http://www.youtube.com/watch?v=YOUvUV69PzA "there's a spider on your motherfuckin'head" xD