PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191196}

Nie mów nikomu

Ne le dis à personne
2006
7,0 17 tys. ocen
7,0 10 1 17415
6,0 7 krytyków
Nie mów nikomu
powrót do forum filmu Nie mów nikomu

Na "tak"

ocenił(a) film na 7

Nie czytałam "Nie mów nikomu" Cobena, ale to od zapowiedzi tego filmu zaczęłam czytać jego książki(moją dotychczasowa heroiną jest cykl książek z Myronem - bez porównania). Jak zwykle zwiastun zapowiadał fantastyczny film i szczerze powiedziawszy nie rozczarowałam się, mimo, że film był coś na wzór francuskiej amerykanki. I szczerze - amerykanie moim zdaniem zrobiliby go znacznie lepiej, co nie oznacza, że ten zrobiony jest źle. Akcja toczy sie raczej powoli, ale film ma coś takiego w sobie, że po obejrzeniu pozostawia "fajne" wrażenie;)

ocenił(a) film na 10
czasozachlanna

>Jak zwykle zwiastun zapowiadał fantastyczny film i szczerze powiedziawszy nie rozczarowałam się, mimo, że film był coś na wzór francuskiej amerykanki. I szczerze - amerykanie moim zdaniem zrobiliby go znacznie lepiej, co nie oznacza, że ten zrobiony jest źle.

Jak to przeczytalem to mi rece opadly, ale to by wyjasnialo skad w twoich ulubionych filmach tyle ameryganskich gniotow.

ocenił(a) film na 7
czasozachlanna

Gniotów, czy nie gniotów, mnie się "moje ulubione filmy" podobają. Szkoda tych twoich rąk było na przeszukiwanie ich.

ocenił(a) film na 10
czasozachlanna

>"moje ulubione filmy" podobają.

No nie wątpie :).