PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726369}

Nie otwieraj oczu

Bird Box
2018
6,3 125 tys. ocen
6,3 10 1 124853
5,2 24 krytyków
Nie otwieraj oczu
powrót do forum filmu Nie otwieraj oczu

Czytając opinie niektórych ludzi tutaj aż się zbiera na wymioty niestety, nie wiem czy szukają na siłę atencji czy życie ich pokrzywdzilo brakiem gustu ale- film był pierwszym od bardzo dawna dobrym jaki obejrzalam od netflixa. Chciałabym też zaznaczyć jak zalosne jest porownywanie Sandry Bullock do Micheala Jacksona. Krótko mówiąc- nie zawsze warto opierać się na opinii innych, gdyż jak widać film był świetny A z komentarzy dowiemy się tylko jak do d*py był. Tak o. Bez wytłumaczenia. Sądzę twierdzić, że ludzie nie rozumieją niektórych treści przez co od razu skreslaja film. Cóż- niestety czasem trzeba myśleć. :)

ocenił(a) film na 4
destielbadass

Czytając Twoją opinię zebrało mi się na wymioty, ponieważ jest Pani hipokrytką.
Piszesz o tym jak bardzo jest żałosne porównywanie Sandry do Michaela a sama obrażasz innych użytkowników zarzucając im brak gustu i szukanie atencji.
Zwracasz również uwagę, że z komentarzy dowiemy się tylko o tym jak głupi był to film bez wytłumaczenia, chociaż jest pełno tematów, gdzie krok po kroku inni użytkownicy zwracają uwagę na wiele nieścisłości a Sama nie podajesz żadnego przykładu dlaczego ten film jest dobry.
Przyznam Pani rację w dwóch kwestiach:
"Nie warto się opierać na opinni innych" - np. na Pani, bo nic nie wniosła na temat tego filmu oraz:
"Czasem trzeba myśleć" - I to polecam Pani zrobić, szczególnie zaraz przed tym jak zamierza się coś opublikować.

destielbadass

Zgadzam się z tobą, właśnie go oglądam i podoba mi się.

ocenił(a) film na 8
destielbadass

Polecam serdecznie również "DZIEŃ TRYFIDÓW":
https://www.filmweb.pl/film/Dzie%C5%84+Tryfid%C3%B3w-1962-32568