PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10062650}

Nie patrz!

Don't Watch!
2024
2,1 973  oceny
2,1 10 1 973
Nie patrz!
powrót do forum filmu Nie patrz!

Głupi, nielogiczny i żałosny. Tak krótko podsumuję. Wypiszę najgłupsze według mnie aspekty:

- Dlaczego oni rozmawiają po angielsku? Każdy z nich mówi z konkretnym, francuskim akcentem, są we Francji, ale i tak mówią w innym języku (?)
- Po co się spotkali w tym domu? Niby w celach marketingowych, ale zrobili parę fotek, jednego lajwa i tyle.
- Jakim sposobem kanał tej typiary od historyjek się wybił do tak wielkich zasięgów? Opowiadanie historyjek o duchach o poziomie podstawówkowego straszaka to temat na 2024 rok?
- Maria i jej trauma. W przebitkach widziała swoich rodziców po popełnieniu samobójstwa. Tylko dlaczego? Było powiedziane, że NAJPIERW ją oddali, a potem się zabili, a ona i tak jest w stanie to widzieć i przez to mieć traumę?
- Każdy wątek "poboczny" był po to, żeby widz dostał garść niepotrzebnych informacji czy co?
- Nie zarzut logiczny, ale wykorzystanie aplikacji do stworzenia sztucznego lajwa była przezabawna (komentarze Wow! gdy ktoś siedzi i pali e-peta to złoto)
- Policja? Gdzie jest policja?! Każdy ma telefon z zasięgiem xd
- O co chodziło w ich "sesji"? 140 tysięcy (suma wszystkich telefonów) oglądało jak tancerz, makijażystka, losowa baba i "creepypasta" gadają o dwóch historiach z duchami
- Dlaczego republikanie wsadzili gościowi hak w miejsce ręki skoro go po chwili powiesili xd
- Maria dźga mordercę w plecy, kiedy ten nie ma zielonego pojęcia gdzie ona jest
- Schowała sie za drzewem???
- Dlaczego ona miała odpalonego lajwa na kanale johndoe i skąd wiedziała, że to dla niej?
- chlanie, ćpanie i ruchanie a po bohaterach nic nie widać
- ta jedna dostała z kosy brzuch, ale potem zdawała sie być pełna sił. Umarła poza kamerą????

Głupot jest wiecej, ale nie chce mi sie dalej pisać. Podawajcie swoje jak ktoś ma

ocenił(a) film na 1
Dmnoiik2137

Też nie wiem po co były te wątki poboczne. Creepy baba zdradza swoją partnerkę i wysyła komuś nudesy. Okej i co w związku z tym? XD W zasadzie poprzednim zdaniem mogę podsumować całą produkcję. Dno i wodorosty, fabuły zero, slashera też. Morderstwa poza kamerą albo polegające na zrobieniu rany na brzuchu.