Głupi, nielogiczny i żałosny. Tak krótko podsumuję. Wypiszę najgłupsze według mnie aspekty:
- Dlaczego oni rozmawiają po angielsku? Każdy z nich mówi z konkretnym, francuskim akcentem, są we Francji, ale i tak mówią w innym języku (?)
- Po co się spotkali w tym domu? Niby w celach marketingowych, ale zrobili parę fotek, jednego lajwa i tyle.
- Jakim sposobem kanał tej typiary od historyjek się wybił do tak wielkich zasięgów? Opowiadanie historyjek o duchach o poziomie podstawówkowego straszaka to temat na 2024 rok?
- Maria i jej trauma. W przebitkach widziała swoich rodziców po popełnieniu samobójstwa. Tylko dlaczego? Było powiedziane, że NAJPIERW ją oddali, a potem się zabili, a ona i tak jest w stanie to widzieć i przez to mieć traumę?
- Każdy wątek "poboczny" był po to, żeby widz dostał garść niepotrzebnych informacji czy co?
- Nie zarzut logiczny, ale wykorzystanie aplikacji do stworzenia sztucznego lajwa była przezabawna (komentarze Wow! gdy ktoś siedzi i pali e-peta to złoto)
- Policja? Gdzie jest policja?! Każdy ma telefon z zasięgiem xd
- O co chodziło w ich "sesji"? 140 tysięcy (suma wszystkich telefonów) oglądało jak tancerz, makijażystka, losowa baba i "creepypasta" gadają o dwóch historiach z duchami
- Dlaczego republikanie wsadzili gościowi hak w miejsce ręki skoro go po chwili powiesili xd
- Maria dźga mordercę w plecy, kiedy ten nie ma zielonego pojęcia gdzie ona jest
- Schowała sie za drzewem???
- Dlaczego ona miała odpalonego lajwa na kanale johndoe i skąd wiedziała, że to dla niej?
- chlanie, ćpanie i ruchanie a po bohaterach nic nie widać
- ta jedna dostała z kosy brzuch, ale potem zdawała sie być pełna sił. Umarła poza kamerą????
Głupot jest wiecej, ale nie chce mi sie dalej pisać. Podawajcie swoje jak ktoś ma
Też nie wiem po co były te wątki poboczne. Creepy baba zdradza swoją partnerkę i wysyła komuś nudesy. Okej i co w związku z tym? XD W zasadzie poprzednim zdaniem mogę podsumować całą produkcję. Dno i wodorosty, fabuły zero, slashera też. Morderstwa poza kamerą albo polegające na zrobieniu rany na brzuchu.