PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

Film nie ma polotu,marne sceny w większośći zerżnięte z ringu i klątwy,zero własnego pomysłu reżysera,i NUUUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM.Na szczęście ogladałem go na kompie i mogłem przewijać flakowate kawałki,a były spore.Szkoda kasy i czasu,moja ocena OBIEKTYWNA tego czegoś to 3 punkty na 10 możliwych.

ocenił(a) film na 5
markastransport

To twoje zdanie. Moje jest takie że film jest dość dobry.

ocenił(a) film na 5
ZuziQ

Nie dziwi mnie to że film jest dla ciebie dobry, skoro Zmierzch uważasz za Arcydzieło, heh

ocenił(a) film na 2
fijal87

Fijal87 ma rację, ale może ma 13-15 lat, a taka jest granica fanów[a raczej fanek] Zmierzchu. Nie oglądałem ani Zmierzchu, ani Nienarodzonego, więc wypowiadać się nie będę, ale podejrzewam, że słaby będzie ten film, dlatego zajrzałem na filmweb, żeby poczytać komentarze.

ocenił(a) film na 4
markastransport

Ja film oglądałam kilka dni temu i muszę przyznać, że zanudziłam się strasznie. Pomysł na film dośc oklepany i już niczym nie zaskakuje, no może wątek ducha z Auschwitz....rozbawił mnie dość mocno...dzieciak wzięty na eksperymenty okultystyczne powraca jako zły duch, zeby mścić sie na ....no własnie....kim? wnuczce swojej siostry, bo poprzednie ciało nie wytrzymało presji i popełniło samobójstwo, znaczy sie matka "bohaterki z pupą" a córka Żydówki z Oświęcimia....ufff....jak na prosty film dośc to zawiłe....
film taki sobie, kolejny z cyklu "zobaczyć i zapomnieć" ...4/10 za scene w toalecie rodem z "Silent Hill" :D

użytkownik usunięty
Bouddica

taaaaki sobie ten film... podobala mi sie jedynie scena egzorcyzmow .

markastransport

kiszka straszna... te 5.5 to i tak za wysoko

ocenił(a) film na 5
markastransport

5/10 film jak dla mnie bez jakiegokolwiek polotu. Jedynie fajny motyw w filmie to pitbul z odwróconą głową o 180 stopni :) Wyglądał on dość komicznie :)

markastransport

No ludzie! Ja chciałam na to jutro do kina czmychnąć, a teraz wy mi z czymś takim wyjeżdżacie. Naprawdę jest taki zły? Ten mały trupek wygląda nieźle.

Suriana

trochę przesadzają, wcale nie jest tak źle. Nie wlecze się strasznie, a w kinie na pewno dużo lepiej będzie się oglądało niż na małym ekranie komputera. Zresztą jak zauważyłaś każdy podał według niego najlepszą scenę z filmu i jednak zebrało się ich kilka.

markastransport

w takim razie pokaż nam jak się robi świetne horrory i sam coś wyreżyseruj. :)