Film nie ma polotu,marne sceny w większośći zerżnięte z ringu i klątwy,zero własnego pomysłu reżysera,i NUUUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM.Na szczęście ogladałem go na kompie i mogłem przewijać flakowate kawałki,a były spore.Szkoda kasy i czasu,moja ocena OBIEKTYWNA tego czegoś to 3 punkty na 10 możliwych.
Nie dziwi mnie to że film jest dla ciebie dobry, skoro Zmierzch uważasz za Arcydzieło, heh
Fijal87 ma rację, ale może ma 13-15 lat, a taka jest granica fanów[a raczej fanek] Zmierzchu. Nie oglądałem ani Zmierzchu, ani Nienarodzonego, więc wypowiadać się nie będę, ale podejrzewam, że słaby będzie ten film, dlatego zajrzałem na filmweb, żeby poczytać komentarze.
Ja film oglądałam kilka dni temu i muszę przyznać, że zanudziłam się strasznie. Pomysł na film dośc oklepany i już niczym nie zaskakuje, no może wątek ducha z Auschwitz....rozbawił mnie dość mocno...dzieciak wzięty na eksperymenty okultystyczne powraca jako zły duch, zeby mścić sie na ....no własnie....kim? wnuczce swojej siostry, bo poprzednie ciało nie wytrzymało presji i popełniło samobójstwo, znaczy sie matka "bohaterki z pupą" a córka Żydówki z Oświęcimia....ufff....jak na prosty film dośc to zawiłe....
film taki sobie, kolejny z cyklu "zobaczyć i zapomnieć" ...4/10 za scene w toalecie rodem z "Silent Hill" :D
5/10 film jak dla mnie bez jakiegokolwiek polotu. Jedynie fajny motyw w filmie to pitbul z odwróconą głową o 180 stopni :) Wyglądał on dość komicznie :)
No ludzie! Ja chciałam na to jutro do kina czmychnąć, a teraz wy mi z czymś takim wyjeżdżacie. Naprawdę jest taki zły? Ten mały trupek wygląda nieźle.
trochę przesadzają, wcale nie jest tak źle. Nie wlecze się strasznie, a w kinie na pewno dużo lepiej będzie się oglądało niż na małym ekranie komputera. Zresztą jak zauważyłaś każdy podał według niego najlepszą scenę z filmu i jednak zebrało się ich kilka.