taki gniot ze nie realne.. nie dalo sie tego ogladac.. podziwiem ludzi ktorzy pisza ze im sie ten film podobal.. PELEN SZACUN:))))
Mi się tam ten film podobał. Nie wierzę w duchy, ale ogólnie było ok. Mało straszny jak na horror, ale ciul.;P
jak uważasz, że to gniot to w jakim celu ogłaszasz to wszem i wobec??? sam sobie robisz wstyd przyznając się, że mimo wszystko obejrzałeś ten film w całości. następnym razem radzę się zastanowić...
Ten film to jakiś żart... Na samym początku kiedy laska grzebie w ziemi i odkopuje jakiś zarodek który nagle
porusza oczami ! Ten motyw tak mnie rozśmieszył że lol no normalnie brak mi słów... Doszłam do wniosku że
film bedzie okropniei głupi .Tak więc postanowiłam nie oglądać ... Ale mam zaliczone jakieś 20min czyli nie
jest aż tak źle :D:D:D
Nie ma co film to porażka najgorsze ograne patenty jakie mogły być w takim filmie...Obejrzałem z ciekawości ale myślałem że będzie lepszy a tu takie rozczarowanie..Sorry ale ten film spodobać się może albo komuś kto oglądał horror pierwszy raz albo jest totalnym tłumanem:p.Pozdrawiam wszystkich których uraziłem.
porostu dno...dawno nie widziałem tak żałosnego filmu-laska ze zgrabną dupką lata z obłędem na twarzy a reżyser nieudolnie łączy wszystkie triki z horrorów które ostatnio widział...odradzam chyba ze ktoś chce zobaczyc naprawde niezły gniot...
szczerze? to jedyny moment w którym "dygnąłem" chociaż byłem pewien ze coś tam będzie:)) a ogólnie film to zlepek motywów z innych filmów, zwłaszcza z "Egzorcysty" rżnęli na chama, np. motyw z dziadkiem chodzącym jak pająk z przekręconą głowa - reżyserska wersja Egzorcysty. Ja rozumiem, że ciężko jest wymyślić coś nowego i strasznego ale to już przegięcie wg mnie.