Dużo lepszy od wersji japońskiej bo tu wszystko jest tak prosto i zrozumiale przedstawione, a w japońskiej wersji wszystko jest zagmatwane nie można było odróznić bohaterek... jedyne co mi sie nie podobało w tym remaku to wygląd tych wszystkich duchów. Ogólnie film niezły trochę mało straszny ale daje 7+/10 :)
aha bo zagmatwane to już źle, najlepiej prosto na tacy wytłumaczy co to znaczy, zagmatwanie już raczej plusem było!! ot co!
No właśnie zagmatwanie nie było plusem bo z zagmatwaniem gubiła się logika... i wszystko było w tej japońskiej wersji jakieś dziwne i aktostwo było do dupy... a w remaku aktorstwo jest znacznie lepsze wszystko trzyma sie kupy, ale nie powiem, że to jakaś rewelacja bo to nie jest nic wybitnego, ale napewno coś lepszego od orginału...
cooo?! aktorstwo do dupy? nie no koleś słów mam brak
zobacz se , może na forum bd pisało, że to parodia ringa.....MOŻE TEN KLUCZ ZAPROWADZI cię do wyjaśnienia
nielogicz ej logiki
ja także uważam że film godny polecenia. Momentami naprawde strzaszny. Na początku wachałem się czy oglądać gdy czytałem opinie innych ale teraz nie żałuje. Mój apel do tych którzy nie oglądali nei radze się kierować komentarzami osób ktorzy każdy remake uważają z góry za "gniot".Polecam raz jeszcze.
a ja właśnie skończyłam oglądać i mi też się podobał :) straszny nie był i fajny dzwonek towarzyszył nowej wiadomości :) 8/10
ta ja tez wlasnie skonczylem go ogladac i po pierwszej scenie gdzie babka zginela w stawiku mialem jzu go dosyc ;/ to talna kaszana!!!! a jak szukacie dobrego horroru to polecam "Rec" a nie takie gnioty jak to!! z taki przerobek to jedynie fajny jest "Ring"
Toż to było głupie jak cholera. Nie no, do aktorstwa się nie moge przyczepić bo było nawet znośne no ale czy w tym filmie była jakas fabula? No raczej nie. Ja nie wiem czy scenariusze do takich filmów piszą jacyś znerwicowani scenarzyści, czy też takie rzeczy biorą z opowieści nastolatek na koloniach.. Film dla osób do 13 lat. Po później to już chyba nie ma głupich. Mam nadzieje, przynajmniej!