PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142793
5,8 45 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Jak pojawiły się recenzje, to się troszkę przestraszyłem, że dostanę coś nie całkiem strawnego, ale na szczęście swój rozum mam i żadnemu krytykowi nie zamierzam wierzyć na słowo. Sam sprawdziłem i nie żałuję. Kawał solidnego kina, z niezłymi efektami wizualnymi, które na szczęście nie przesłaniają akcji. Bardzo dobry film, o ile ktoś lubi kino w stylu "Moon". 8/10.

ocenił(a) film na 7
Apostle_Viljar

Po pierwszych opiniach też się bałem, ale zaryzykowałem pójście i się nie zawiodłem :)

ocenił(a) film na 9
Jonasz95

Dokładnie film był na 8/10 spokojnie ja mu dałem nawet 9/10. Gość z poczytnej gazety NYT dał filmowi 13/100 ocenę O.o... chyba bardzo nie lubi Tom i Scjentologów itp.

ocenił(a) film na 7
djmati17

Co do Toma to trzeba przyznać, że nie zaszalał i wg mnie jest najsłabszym elementem filmu :P

ocenił(a) film na 9
Jonasz95

Ja poszedłem ze względu na muzykę M83 i się nie zawiodłem.... rewelacja ;)

ocenił(a) film na 9
Apostle_Viljar

Tez sie wystraszylem wczesniejszych opini na samym poczatku, ale sie nie zawiodłem, film jak najbardziej mi sie podobał, faktem jest, ze dosc wiele podobnych watkow jt z odyseja czy moon a nawet roche z Dnia niepodległosci ale ja i kumpela wyszlismy z "banią" po tym filmie :) Takze polecam ten film tak czy owak :D