PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142797
5,8 35 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

skąd to dziecko się tam wzięło:):)???

ocenił(a) film na 6
parke

zaszła w ciążę przed tym jak wyleciała w kosmos (ona byłą w hibernacji 60 lat - mogła w dniu zahibernowania być w powiedzmy 3 tygodniu ciąży - whatever)

ocenił(a) film na 6
parke

spędzili jedną noc w chatce, nie widzieliśmy co tam się działo, ale można sobie wyobrazić. a ostatnia scena dzieje się 3 lata później, więc owoc tamtej nocy już podróśł.

ocenił(a) film na 8
ggorzki

dokładnie.

ocenił(a) film na 7
parke

Prawdopodobnie jest to skutek wprowadzenia penisa do pochwy,

ocenił(a) film na 7
zachar21

gdyby byl to facebook dalbym "lubie to!" :-)

ocenił(a) film na 7
Bambim

heh :D

zachar21

mega moc z tą wypowiedzią :)

ocenił(a) film na 7
Jeffrey_Goines

mógłbym to rozwinąć ale nie wszyscy są gotowi na szczegóły :)

zachar21

jasne, że nie

ocenił(a) film na 7
Jeffrey_Goines

o! widzę że nie tylko ja koczuje przed kompem.
Niestety za 2 godziny dopiero dziewczyna wraca z urlopu więc muszę czekać wiernie jak pies z kanapkami w ręku... :D

zachar21

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bieda. wegetacja.

ocenił(a) film na 7
Jeffrey_Goines

raczej jakiś film odpalę. W sumie to też wegetacja...

zachar21

ale już niedługo się doczekasz lubej, więc rozpatruj to jako chwilowe wegetowanie

zachar21

Cholera, dzięki. Uśmiałem się, a mam zakwasy. I brzuch teraz boli. :C

ocenił(a) film na 7
zachar21

Genialne ;)))

ocenił(a) film na 7
zachar21

hehehe bardzo dobre wyjaśnienie

ocenił(a) film na 5
parke

przyjmijmy tę wersję o chatce..;) ale to dziecko w końcowej scenie to ma już z 5 lat:) mogli chociaż w jakiejś rozmowie wspomnieć, że jest w ciąży, a nie tak ni z gruszki ni z pietruszki ona już z odchowaną córką:)

parke

A jakim magicznym sposobem niby chcesz się dowiedzieć dzień po stosunku że jesteś w ciąży? Przecież po nocy w chatce był od razu dzień z finałem, a potem przeniesienie kilka lat do przodu. (bodajże 3 jeśli dobrze pamiętam) Nie wiem więc gdzie chcesz wcisnąć to stwierdzenie "o, jestem w ciąży" żeby wyglądało normalnie.

Inna sprawa że mieli najwidoczniej mega farta z tą ciążą. Babka przez 60 lat miała zamrożone jajeczka i od razy po przebudzeniu owulacja. :) Prawie jak trafienie szóstki w totka. ;)

parke

To dziecko zrobiła jej ta pani z kosmosu, którą cały film mogliśmy oglądać, jak pytała naszych bohaterów czy są "effective team".