PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142797
5,8 35 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Ktoś ,kto tworzył opis tego filmu chyba go nie oglądał ;D ...

ocenił(a) film na 8
alabama_mama

Zapewne chodzi tu o Tytana który jest księżycem Saturna.

ocenił(a) film na 5
Anthrax91

hm , tego nie wzięłam pod uwagę ,słuszne stwierdzenie ;) Ale myślę ,że mogliby to doprecyzować...

alabama_mama

Zdecydowanie jest to błąd w opisie. Księżyc Tytana a ogólnie "księżyc" - zbyt duża rozbieżność. Opis do poprawki.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
MarekAntonivsz

no właśnie też jestem tego zdania ,jednak Anthrax91 rzucił nowe światło na ten opis ;)

alabama_mama

Opis opisem, nie może być spoilerem.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Podali papkę, którą karmili bohaterów opowieści...

A czy ludzie byli w ogóle na jakimkolwiek księżycu? (Na stałe oczywiście, zamiast na Ziemi)
To kłamstwo było.
A w opisie gdyby było: "Ufoludki ingerują w psychikę klonów głównych bohaterów...", kto by to oglądał....

ocenił(a) film na 5
aconitum666

no tak ,w tym wypadku wgl powinni powstrzymać się od umieszczania miejsca akcji w opisie.

ocenił(a) film na 7
alabama_mama

tak, przenieśli się na księżyc a nie na Księżyc. A to różnica filozofie.

ocenił(a) film na 5
Rockman92

nie mogłeś już sobie darować przytyku ("filozofie") ,hę? Filweb nie byłby filmwebem gdyby nie choćby szczypta złośliwości w każdej wypowiedzi. Tym bardziej ,że na górze przyznałam już komuś rację kto o tym wspomniał. Myślę ,że temat jest wyczerpany...

ocenił(a) film na 5
alabama_mama

swoja drogą w opisie jest Księżyc więc nawet nie masz racji.

ocenił(a) film na 7
alabama_mama

no chyba że na prawdę jest w opisie z dużej litery to zwracam honor, a co do filozofa to nie przesadzaj, gimbusy tu sobie równo jadą a filozof to tylko lekka ironia także zwracam honor.

ocenił(a) film na 5
Rockman92

spoko , cieszę się ,że zakończyłeś to jak cywilizowany człowiek ,a nie jak gimbus ;)

ocenił(a) film na 7
alabama_mama

W ogóle jak to możliwe, że ludzie przenieśli się na ten księżyc Tytan. Przecież tam jest mega zimno i nie ma warunków do życia. Faktycznie musi to być s-fi, skoro już na początku wychodzi coś tak nierealnego. Może obejrzę.