Ktoś ,kto tworzył opis tego filmu chyba go nie oglądał ;D ...
hm , tego nie wzięłam pod uwagę ,słuszne stwierdzenie ;) Ale myślę ,że mogliby to doprecyzować...
Zdecydowanie jest to błąd w opisie. Księżyc Tytana a ogólnie "księżyc" - zbyt duża rozbieżność. Opis do poprawki.
Pozdrawiam
no właśnie też jestem tego zdania ,jednak Anthrax91 rzucił nowe światło na ten opis ;)
Opis opisem, nie może być spoilerem.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Podali papkę, którą karmili bohaterów opowieści...
A czy ludzie byli w ogóle na jakimkolwiek księżycu? (Na stałe oczywiście, zamiast na Ziemi)
To kłamstwo było.
A w opisie gdyby było: "Ufoludki ingerują w psychikę klonów głównych bohaterów...", kto by to oglądał....
no tak ,w tym wypadku wgl powinni powstrzymać się od umieszczania miejsca akcji w opisie.
nie mogłeś już sobie darować przytyku ("filozofie") ,hę? Filweb nie byłby filmwebem gdyby nie choćby szczypta złośliwości w każdej wypowiedzi. Tym bardziej ,że na górze przyznałam już komuś rację kto o tym wspomniał. Myślę ,że temat jest wyczerpany...
no chyba że na prawdę jest w opisie z dużej litery to zwracam honor, a co do filozofa to nie przesadzaj, gimbusy tu sobie równo jadą a filozof to tylko lekka ironia także zwracam honor.
spoko , cieszę się ,że zakończyłeś to jak cywilizowany człowiek ,a nie jak gimbus ;)