Jak na amerykańskie kino akcji, to produkcja ta jest naprawdę niezła. Dialogi może nie
zachwyciły, ale za to sposób kręcenia filmu, z częstymi zmianami perspektywy robił świetnie
wrażenie i trzymał w napięciu. Generalnie polecam!!
Zapewne kolejny film z Waszyngtonem o budżecie 100 mln $ który ma nikłe szanse na zwrócenie kosztów produkcji, tak jak było to w przypadku Metra Strachu - budżet 100 mln $ a zarobki z całego świata przyniosły jedynie 150,164,153 mln $
To samo z Księgą Ocalenia - budżet 80 mln a zarobek 157,091,718 mln $.
Koleś jest moim zdaniem najbardziej przepłaconym aktorem jaki jest w Hollywood.
przynajmniej nie gra w gównianych filmach, jest mega dobrym aktorem każdy film z nim mi się bardzo podobał
To naprawdę niezły film. Świetne zdjęcia, niezła akacja, trzyma w napięciu do ostatnich chwil. Jedyny minus to "klasyczne" amerykańskie show, które w paru miejscach może przeszkadzać.
Całkowicie się z Tobą zgadzam, poza paroma chwilami, w których heroizm bohaterów jest aż nazbyt uwypuklany film oglądałem z wielką przyjemnością. Mocne i w moim mniemaniu całkowicie zasłużone 7.
Film zrobiony na dobrym poziomie, nie ma tu złych terrorystów chcących porwać skład z chemikaliami itp. Opowieść o zwykłych ludziach próbujących zapobiec katastrofie, i to jest plus coś innego. Byłem wczoraj w kinie i nie nudziłem się. No może mały minusik amerykańskie schematy (2 skrajnie różnych ludzi po początkowych nieporozumieniach działa razem, wszechobecny happy end itp.).