PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61100
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

no to byłam, zaliczyłam i wróciłam ZADOWOLONA :)

film do samego końca trzymał w napięciu, skoro na faktach mógł się zakończyć totalną katastrofą, a nie sukcesem... a tu Ci niespodzianka :)

powiem tak moi współtowarzysze z pewnością byli zadowoleni, że film mi się podobał i trzymałam gębę na kłódkę, może po za kilkoma razy z "nieźle, wow ... etc.".
Faktem jest, że gdy film jest nudny (jak dla mnie) albo to i owo nie trzyma się całości komentuje na całego...
dosłownie buzia mi się nie zamyka i wtedy śmiejemy się, ale raczej z mojej funkcji narratora niż kiepskiego filmu. wtedy też kilka rzędów w dół i w górę ma kiepski seans lub powody do pośmiania się, że wyrzucili kasę w błoto.

plusem tego filmu jest brak nadmiaru (kiepskich) efektów specjalnych, które ostatnio są dość modne przykładem utaj film RED... totalna porażka!

tak więc polecam(Y) :)
ja i towarzysze dzisiejszego seansu.

ocenił(a) film na 8
d_diablica

Zgadzam się. Według mnie - akcja przez cały film to to, o co w Niepowstrzymanym chodzi. Nie ma to być film skłaniający do refleksji, raczej coś, przy czym można się wyłączyć i śledzić ciekawe wydarzenia na ekranie :)

ocenił(a) film na 9
duck3r

nie mówiąc już o naszym "skacz, NO SKACZ!" pod koniec :) film naprawdę dobry, szkoda tylko że tytuł się nie sprawdził bo na to liczyłam szczerze mówiąc ale i tak było nieźle.