PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61100
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

o czy jest en film

ocenił(a) film na 6

?????????????????????????????????????????????????????????

Redox

zrodlo FILMWEB: Denzel Washington po raz piąty w filmie Tony'ego Scotta

Ridley Scott ma Russella Crowe'a, a Tony Scott Denzela Washingtona. Aktor zgodził się właśnie ponownie wystąpić u Scotta, tym razem w thrillerze akcji "Unstoppable". Będzie to piąty wspólny projekt obu panów. Wcześniej Scott i Washington pracowali przy okazji "Karmazynowego przypływu", "Człowieka w ogniu", "Deja Vu" i "Metra strachu", który do kin wejdzie latem tego roku.

Bohaterami "Unstoppable" są inżynier (w tej roli Washington) i konduktor, którzy za wszelką cenę będą starali się odzyskać kontrolę nad pociągiem, zanim ten wykolei się i zanieczyści toksycznymi odpadami pobliską metropolię.

Autorem scenariusza jest Mark Bomback ("Szklana pułapka 4.0"). Całość powstaje dla 20th Century Fox. Zdjęcia mają ruszyć jesienią.

ocenił(a) film na 5
marcinkf

Może być godne, lubię Scotta!

ocenił(a) film na 7
Jimmy

fabuła podobna do ostatniego filmu Scotta "The Taking of Pelham 123" - znów mamy pociąg, znów Denzel :)

marcinkf

Scenariusz gościa od "Die Hard 4.0", czyli zapowiada się, że zobaczymy dużo idiotyzmów.

ocenił(a) film na 5
Pinto

Minęło trochę czasu od mojego wpisu tutaj (temat Redoxa, był bodajże pierwszym na forum) i obejrzałem tego najnowszego Scotta. Nie podobał mi się zbytnio. O ile podróbkę Józka Sargenta mogłem jeszcze ździerżyc, tak to nie przechodzi mi przez gardło. Daję piątkę ze względu na sympatję do Denza.