PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114203
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Lepszy od poprzednika ? większość scen znowu w nocy, efekty dość "plastikowe" nie wiem ale dla mnie wersja z Tobeyem wygrywa, może też ze względu na lepszą obsadę (Dafoe, Dunst, Franco, Simmons) chociaż zdaję sobie sprawę że młodsze pokolenie woli Stone (nie wiem jak Garfield bo juz ma 30che) i inaczej reaguje na wersję z przed 10 lat

ocenił(a) film na 10
maximus_

Tam (zamiast drugiego "e") powinien być apostrof, bo to imię jest pisanym wyjątkiem ale to dalej /Tobi/ więc powinieneś napisać "wersja z Tobey'm"

ThePinkFin

no teraz juz nie poprawię, załóżmy że tak zrobiłem i żyjmy dalej ... (oraz trzymajmy się tematu)

ocenił(a) film na 10
maximus_

No spoko spoko tylko pamiętaj o tym

ThePinkFin

http://bibsy.pl/h6Dw4CaI/zrelaksuj-sie

ocenił(a) film na 8
maximus_

Wersja Raimiego jest słabsza o wiele, tamten Parker to nie Parker a o 3 nikt nie chce pamiętac wiec głupoty gadasz

Himiteshu

jak Snowpiercera oceniasz na dyche to nie mam pytań ...

ocenił(a) film na 8
maximus_

A bo Ty jesteś znawcą sci-fi :) Pewnie dałeś Avatarowi dużo chłopczyku :)

Himiteshu

Avatar zasługuje na wysoką ocenę.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Nie, to film sztampowy, bez wyrazu, typowe kino familijne z wygórowanym patosem i prostym przekazem

Himiteshu

Nie, to film dla inteligentnych ludzi z niesamowitym przesłaniem i genialnym połączeniem klimatu science fiction i fantasy.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Pocahonatas ma jakieś głębsze przesłanie po za tym że ludzie są be i trzbea chronic biedne zwierzątka? Daj spokój

Himiteshu

Co wy macie z tym Pocahontas. Co ma Avatar do tej bajki?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

W sumie to taki sam schemat fabuły

Himiteshu

jestem znawcą masz rację, a avatar na zawsze wejdzie do historii kina co nie ulega dyskusji, zreszta widze ze onanizujesz sie Marvelem więc bez sensu dyskusja, cenie najbardziej obiektywne opinie