nie znam jej personalne, więc nie mogę Ci powiedzieć czy ją lubię, jednak wątpię, że dane mi będzie porozmawiać z filmem
Mówi , aczkolwiek nie jest to przekleństwem , tak jak nie masz podstaw by uzywać tego słowa w stosunku do mnie.
Dlaczego że nie lubisz tego gatunku filmowego ??? i musisz złośliwie komentować oceny innych co mają inny gust niż ty ???
A skąd wiesz że on go nie lubi? On go nie zna nawet, zresztą ja też nie znam tego gatunku filmowego, tak jakoś nigdy nie było okazji się spotkać
Nie rozumiem peirwszego zdania, a na 2(dziwnie złożone) powiem, że po prostu wyraziłem opinię byś ie cuzł się samotny wśród takich znajomych bez gustu
Poza tym patrzenie w oceny pozwala zobaczyć, jaka jest inteligencja osoby z którą rozmawiam. Teraz już wiem
Nie piszesz ja akurat lubie ten film fanatykiem zmierzchu nie jestem bardziej teraz interesuje mnie Avengers czy inne filmy marwella
Przeczytaj swoje komentarze w tym wątku to może zauważysz dlaczego tak napisałem. Jak piszesz coś to albo na temat filmu albo używaj jakichkolwiek logicznych i merytorycznie trzymających się kupy argumentów... a nie : "Jakie znasz przekleństwa na t". Po tym poście to nawet nie chce mi się zaglądać jak oceniasz filmy aby w ten sposób (zgodnie z Twoim podejściem) ocenić Twoją inteligencję. Twoje posty "mówią" same za siebie. Hasta Nunca.
Ma , jednak zamiast racjonalnie porozmawiać , wciskasz mi , jakobym pluł w Ciebie jakims jadem