PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875580}

Niewiniątka

De uskyldige
2021
6,3 7,6 tys. ocen
6,3 10 1 7642
6,9 28 krytyków
Niewiniątka
powrót do forum filmu Niewiniątka

Musiałem napisać!!!!! Thriller psychologiczny, tak zachwalane tu kino skandynawskie, ochy i achy, po same pachy, oddajcie mi i mojej partnerce dwie godziny stracone na tego gniota!!! Za te kłamliwe zachwalanie, podliczę Was za prąd, za wypalenie matrycy w tv!!!! Broń Boże żeby komuś wpadło do głowy zapłacić za seans w kinie, nie odzyskacie już kasy!!!! Psychologiczny, wolno ciągnący się jak gil z nosa gniot!!!! Na czytanie pozytywnych opinii tego filmu, plus na napisanie tematu,jesteście mi winni 5 procent baterii w telefonie!!! Nie daruje Wam tego !!!! Syf jakich mało!!!!

ocenił(a) film na 8
Daniel_Daniel_6

Policzę za prąd? Rozumiem, że film był ściągany nielegalnie z internetu więc można zgłosić to działanie na policję.

schabowy

Oczywiście że ściągnięty nielegalnie, dzwoń natychmiast

Daniel_Daniel_6

W sumie spoko... tylko rekomendowałbym mniej wykrzykników przy następnej opinii

Daniel_Daniel_6

Żaden film nie jest dla każdego. No, chyba że Disney. Nie pakuj się z dziewczyną w kino skandynawskie, gdy macie słabe bezpieczniki. A jeśli zabłądzisz i zorientujesz poniewczasie, natychmiast przełącz na kolejny odcinek MCU.

ocenił(a) film na 6
Woooo

Haha :) no gość wysiadł razem ze swoją partnerką, przynajmniej mają wspólny....gust...

Daniel_Daniel_6

Niezły trolling

Daniel_Daniel_6

No to polecam "NIEWINIĄTKA" z Audrey Hepburn i Shirley MacLaine
https://www.filmweb.pl/film/Niewini%C4%85tka-1961-8119

Daniel_Daniel_6

Czasem przeczytać recenzje opinie filmowe film jest chwalony a ty idziesz do kina okazuje że tak nie jest i to jest proszę pana Normalne .Ja chodząc do kina czytam recenzje krytyków to jest mój jeden z najważniejszych czynników podejmując decyzje by iść do kina ,Potem opinie widzów .bo każdy ma różne i co najważniejsze czytam opis filmu i czy tematyka filmu jest dla mnie .Zgadza się że czasem człowiek nakręci na dany film tak jak ja na ten I jak wiadomo film może okazać hitem lub nie wypałem czy tylko nie złym filmem ale wiem że nie będę miał pretensji do innych tylko do siebie .

kinoman1985

Ok ,tylko po co epatowanie tym znęcaniem się nad kotem

Daniel_Daniel_6

Naprawdę lecz się na dekiel lecz już ci lekarz nie pomorze !!!

ocenił(a) film na 8
snafii1979

Co ma do tego wszystkiego Pomorze?

dlugikrf_filmweb

Racja i dziękuję ślicznie za delikatny a zarazem zabawny sposób przedstawienia błędu gramatycznego ;) Pozdrawiam serdecznie :)