Taa… Pisałem już o tym i o tamtym.
Jednak jak każdy (normalny!!) wie, na filmweb jest wielu „krytyków”(śmiech), którzy oceniają film jedynie po tej zjeba**** recenzji lub słowach innych, doskonałych znawców.
Niech nikt mi nie wyskakuje z tekstem, czy wiem, co pisze, czy ja w ogóle oglądałem ten film!
Jestem totalnie wkurwi**** po tym jak przeczytałem, co nie, co na temat „Nieznajomych” na naszym cudownym Filmmłotku!!
„Film nudny jak flaki z olejem”, „Staroć typu Inni”.
Czasami naprawdę zastanawiam się czy dziewczyna, która pisze, że Liv grająca tu główną rolę, nie mogła ubrać się inaczej lub mieć innej fryzurki! Kur**** to horror, a przede wszystkim film, ona ma ustalone wszystko, więc ma mało do gadania.
Dla mnie film doskonały, tak słuchać mnie, polecam go jeszcze bardziej niż inne filmy, których bronie.
Możecie mnie linczować, bo mogę się założyć, że nie zostawicie tego tematu bez słowa.
Powtórzę jeszcze raz „Nieznajomi” to doskonały film, w którym brutalność zwykłych osób, ludzi takich jak my, jest pokazana w świetny sposób. Ta wizja reżysera, to jak przedstawia nam strach i w pewnym momencie także samotność, czy bezradność w momentach tak dziwnych, z których jak wielu z WAS myśli dałoby się wyjść bez szwanku. Ten film jest na faktach autentycznych. Oglądamy opowieść pary, która została bestialsko zaatakowana we własnym domu, tylko i wyłącznie dla zabawy. Wielu mówi, że film nie odpowiada nam na wiele pytań. No ale po jakiego ?? Hmmm…
Szczęście, odrzucenie, masakra, strach, śmierć ukochanego.
Film dla ludzi z rozumem i mocnymi nerwami.
Naprawdę, jak nigdy przedtem, obawiam się, że coraz bardziej my ludzie czujemy się zazdrośni o film, w którym wszystko jest bardzo dobre. Może zazdrośni to złe słowo, jesteśmy wkurwij*** bo nie ma się do czego przyczepić. Czyż nie??!!
Zapraszam na film „Nieznajomi”.
Poruszający horror, przeraźliwy thriller.