Film słaby. Jedyne, co może się podobać to jedna fantastyczna scena, gdy bohaterka znajduje się w pomieszczeniu, a za jej plecami jako odbicie widzimy człowieka w masce na głowie. Ale takich scen było, jak na lekarstwo. Oglądając w kinie ten film liczyłem na lepsze efekty, ale akcja toczyła siw praktycznie w jednym miejscu, gdyż bohaterowwie byli odizolowani, a co więcej, baardzo naiwnie próbowali się wyswobodzić z tej izolacji, co mi szczególnie nie spodobało się. Plus mały za końcówkę. Ale ogólny odbiór filmu: poniżej przecietności.
Film nie jest taki słaby.Ma swój klimat-przecież nie wszystkie filmy muszą szokować litrami wylanej krwi.Mnie prawie cały czas trzymał w napięciu może dlatego ,że oglądałem go sam późno w nocy . Jednym słowem mnie się podobał.Polecam go!!!
Kolego, nie chodzi oczywiście o krew, ale o wiele innych wątków też. Film przede wszystkim był zbyt naiwny, bohaterowie zamiast uciekać z domu woleli się w nim zamknąć, a potem jak już chcieli uciekać było trochę za późno. Ciekawe zakończenie to plus dla tego filmu, ale ogólnie jest gorszy niż średni nawet.