NIe wiem czemu taka niska nota, całkiem niezły horror klimatyczny i czymajacy w napieciu. Sugerowałem sie opiniami osób które tu pisały ze szkoda czasu. I zgadzam sie w jednym szkoda czasu czytać wasze idiotyczne opinie. Zielonego pojecia o filmach, lania krwi strumieniami tylko potrzeba takim. A film w swojej kategorii naprawde przyjemni wczuwajac sie w postacie i biorac pod uwage autentycznosc faktów w mniejsyzm lub wiekszym stopniu, nalezy powiedziec ze film zasługuje na mocna 7
Zgadzam się z Tobą film naprawde dobry i klimatyczny.Widać ludzie wolą psychopatyczne filmy pełno krwi i flaki na wierzchu a nie potrafia docenic naprawde dobrego filmu
Mnie tez sie podobał. Trzymał w napieciu , momenty czasem straszne , ale moim zdaniem bardzo dobry film.
Ja już nie mogę się doczekać na 18 Marca i premierę fimu na DVD muszę go kupić ale przeczytałem że film na być z polskim dubbingiem oby była to pomyłka
Również sie zgadzam. Mimo tych wszystkich opinii przeszedlem sie do Kina na ten film, z poczatku ogladalem go myslac o nim jako kolejnym nudnym slasherze i nie spodziewalem sie niczego wielkiego ... lecz film milo mnie zaskoczyl, mial klimat grozy... i naprawde trzymal w napieciu, tylko z ta koncowka mogli sie troche bardziej wyslilic. ;D
7/10 ;d
co prawda nazwanie tego filmu horrorem to lekka przesada ale jak dla mnie to jeden z lepszych thrillerów.....wspaniale utrzymane napięcie prawie do ostatnich minut filmu 9/10!!!
dokładnie, z horroru to nic nie miało,nic a nic, predzej thriller i to marny bardzo ...