Czy James również żyje na końcu czy tylko Kristen to przeżyła ? Końcówka nie jest właśnie dla
mnie do końca jasna i nurtuje mnie to pytanie. Może ktoś wie coś na ten temat ?
O ile pamiętam to James ma otwarte oczy i leży nieruchomo. Nie sądzę żeby przeżył. A co do Kristen-ona według mnie również zginęła. Reżyser jedynie chciał w jakiś sposób wystraszyć widzów dlatego pod koniec otworzyła oczy.
Ale za to na początku filmu, tzn. końcu historii po tym jak ona otworzyła te oczy te dzieciaki dzwonią na policję także możliwe że jeszcze ją uratują ale Jamesa już raczej nie.
Według mnie to bohaterka dzownila na policję. Wydawało mi się, że płacze, a mówiąc "byli tu już jak przyjechaliśmy" tycza się morderców w maskach ale może się mylę... Jestes pewien, że to dzieciaki dzwoniły na policję??
Teraz to już się trochę pogubiłem. Wiem że na początku jest telefon na 911 i tam na 100% dzwoni chłopiec ale najdziwniejsze jest to że jak przed chwilą włączyłem sobie Nieznajomych online bo chciałem odpowiedzieć tobie na to pytanie to tam zaraz po tym jak ona otworzyła oczy nic nie było a z tego co pamiętam jak oglądałem w telewizji to na samym końcu była powtórzona rozmowa z 1 sceny filmu. Nie rozumiem. Ale z tego co pamiętam to jak ona mówiła "byli tu już jak przyjechaliśmy" to było gdzieś w środku filmu a tutaj jest pytanie o końcówkę.
Ja oglądałem wersję telewizyjną i nie na końcu nie było sceny o której mówisz. Jedno jest pewne, że mam dość pozytywne zdanie o tym filmie;)
Spójrz na obsadę i nazwiska, Jordan to chłopiec dzwoniący po pomoc. Dziewczyna miała na imię Kristen.