FILM bardzo dobry !! trzymający w napięciu od samego początku,dobra gra aktorow i fenomenalny klimat ;) 9/10
ps. ci co piszą ze to dno są niesprawni umyslowo.. ;]
Sory ale ten film to dno, fenomenalny klimat? o czym ty mówisz ? w tym filmie nic nie było zaskakującego, jest przewidywalny i za dużo się nie dowiedzieliśmy o co tak naprawdę chodzi. W połowie już mi się spać zachciało. Jeśli lubisz takie 'horrory' typu zabawa w chowanego w domu to ci się może spodobać. 2/10 - Szkoda czasu.
tak lubie jesli Cie to zadowala ;) i dalej twierdze ze ten film jest naprawde dobry..jeden z lepszych horrorow ktore ostatnio weszly na ekrany ;]
chciałem dodać od siebie że ten film nie wszedł jeszcze do kin premiera dopiero będzie jeszcze nie miałem okazji obejrzeć ale myślę że nie raz wspomnę twoje słowa pzdr :):):)
LOL. Drogi "kolego" Twoj komentarz jest troszeczke niepowazny a szczegolnie ostatnie zdanie. Pamietaj ze kazy ma swoj gust i swoje zdanie na temat danego filmu. Ja osobiscie uwazam ten film za totalna porazke, przewidywalna, nie trzymajaca w napieciu a w dodatku z najbardziej kupowatym zakonczeniem jaki mogli zrobic ;p 2/10 to wszystko co moge dac. Juz Rob Zombie robi lepsze filmy, rotfl
Kolego uwierz, tej nocy, kiedy oglądałęm ten film, spałem bardzo spokojnie i to już zanim film się skończył...
Ja powiem tak... Z poczatku dwa, trzy razy sie przestraszylem, ale potem... To co sie dzialo potem dokladnie obrazuje poziom horrorow w ostatnich latach...
Beznadziejna gra aktorska (Kirsten), James jakos ujdzie...
Bohaterka zamiast dzwonic na policje dzwoni do Jamesa...
Bezsensowna gonitwa ofiar, absurdalne zachowania bohaterow, aj duzo tu wymieniac.
Moglo byc ciekawie, moglo.