Po genialnych zwiastunach muszę z przykrością przyznać iż film jest słaby:/
Bez klimatu,polotu,nudny,wlecze się...nijaki poprostu.Dla mnie 3/10
Zmieniam swoją ocene po zastanowieniu na 5/10 za przewrotne zakończenie.
Mimo to jednak podkreślam iż owy film za wiele wśród dzisiejszych horrorów do zaoferowania nie ma.Jest poprostu wtórny i dosyć nudny,bez napisów końcowych trwa jakąś 1h i 15 min a prawdziwa akcja rozpoczyna się ok.30-stej minuty:/
Film jest świetny na prawdę.
trzyma w napięciu i w sumie przez cały czas sie bałam.
Serdecznie Polecam!
Najważniejsze pytanie: czy to remake francuskiego "Ils"?
To znaczy czy zabójcami są znudzone dzieciaki?
NIE JEST. Scenariusz do "Nieznajomych" został napisany 3 lata wcześniej od "Ils". Tak w ogóle reżyser i scenarzysta kompletnie nie spodziewał się, że duża wytwórnia zainteresuje się scenariuszem. I tak dostał 10 mln dolców i zrealizował swój debiut. I się na dodatek spodobał.
własnie wróciłem z kina. Pierwsze 30 min zwiastowaly coś naprawde ciekawego jednak na tym sie skonczylo. Film banalny, przewidywalny i bezbarwny. Bardzo nieudolne próby skonstuowania klimatu skonczyły sie na tym ze film jest nudny. Daje 4/10
coraz bardziej odechciewa mi się na niego iść xD
No jak jest banalny i przewidywalny... czuję, że będzie poniżej moih oczekiwań.
Na ciekawy thriller, który wywoła u mnie dreszczyk, ale czytając wypowiedzi coraz bardziej się do niego zrażam.
mam dla ciebie rade przestan sluchac tych palantow i smialo mozesz isc do kina na ten film.Tak jak juz pisalem wczesniej jeden z najlepszych "stalker movies" jakie wyszly.
musze sie zgodzic z niektorymi ze ten film jest jednak rozczarowaniem, po takiej ocenie na filmwebie oczekawilem dobrego filmu a ten jest ponizej przecietnej...
jeśli ten film jest "poniżej przeciętnej" to idź oglądaj lepiej "Wzgórza mają Oczy" itp. na pewno one są powyżej przeciętnej..
Sam jesteś palantem, od kiedy to za wyrażanie własnych opini krytykuje się innych,myślisz że jesteś w czymś lepszy,że się wyróżniasz?Autor/autorka tematu prosili o odpowiedź,więc napisałem co na ten temat myślę.Twój wpis jest kolejnym przykładem filmwebowskiej głupoty oraz "tolerancji".
Nie chcąc nikog innego urazić, post powyżej skierowany jest do użytkownika "Arielos" z plakatem REC w avatarze.
tak jak juz powiedzilem edward nozycoreki nie ma niestety nic ciekawego do powiedzenia w tym gatunku wiec nie sugeruj sie jego ocena.
dziękuję za odpowiedzi, widzę, że się postaraliście :P
najlepiej samemu zobaczyć i ocenić.
pozdrawiam.
Diffus kurwa wielkie dzięki!!! Ten (spojler) to możesz se w dupe wsadzic,juz mam po zabawie.
nudny, przewidywalny, bez żadnego polotu, zaskoczenia, nic specjalnego jak dla mnie. klimatu też nie poczułem za bardzo. gra aktorska słaba.
a końcówka trochę głupia :| (nie będę spoilerował)
daję -4/10.
Spojler jest sporych rozmiarów więc mógł to zrobic lepiej.Np. tak:
SPOJLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
................................................................................ ................................................................................ ....................................................
Poniżej oczekiwań zdecydowanie. Nie wiem za co on tu dostał ponad 7/10, skoro scenariusz jest słaby i naciągany. Owszem byłem zdrowo przestraszony i to kilka razy, ale reżyser osiągnął to tak oklepanymi patentami, że ja się sobie nie dziwię ;-) (vide nagle coś się pokazuje w miejscu w którym i tak przeczuwamy, że się pojawi, mimo to podskakujemy ze strachu). Dla fanów gatunku może? Ot taki slasher.