PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49286
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

ale mnie sie ten film podobał. Było napięcie, chwile niepewności, w ogóle fajny klimat. Ja się troszkę bałam a o to przecież chyba chodzi w thrillerach. No i daje też do myślenia, że film oparto na faktach. Wyobraźmy sobie (albo lepiej i nie) że może to spotkać nas................Brrrrrrrrrrrrrrrrr.

Miss_Holly

Zgadzam się z Tobą bo mnie również film się podobał, ale ogólnie lubie obrazy tego typu. Miał to co dobry thriller mieć powinien, a więc przede wszystkich trzymał w napięciu. Nie był może idealny, bo kilka rzeczy pozostało niewyjaśnionych, ale jeśli ktoś lubi filmy tego typu to powinien obejrzeć. Dziwi mnie troche tak niska ocena, gdyż wiele znacznie gorszych filmów ma duża wyższą średnią, no ale cóż o gustach się nie dyskutuje...

Miss_Holly

10/10!!! Ten film po prostu jest nieprzeciętny. "Why are you doing this?? - Because you were home...". Trzeba czegoś więcej?? Obok RECa najlepszy film grozy 2008 roku!!!

ocenił(a) film na 1
lysy540

REC to dopiero bylo nieporozumienie... podobnie jak ten film... wiec z lekka przesada z tym nieprzecietnym filmem

Miss_Holly

NIEZNAJOMI na pewno nie są tragedia ale tez nie jest to film rewelacyjny,
w obecnych czasach nie jestesmy w jakis chojny sposob obdarowywani wybitnymi filmami grozy, dlatego tez THE STRANGERS wypado bardzo dobrze , jak juz napisałem na popczatku film nje jest ani beznadziejny ani nie jest rewelacja jest gdzies posrodku a dlamnie ten srodek to ocena 7,5

Miss_Holly

skoro Ci się podobał to niewidziałaś prawdziwego horroru.:>