..., ponieważ film miał problemy z dystrybucją a to zazwyczaj nigdy dobrze nie wróży. Tymczasem myślę, że to sprawka bardzo dobrych zwiastunów. Jeden i drugi praktycznie nic nie mówią o fabule przez co np. ja jestem cholernie ciekawy o co w tym filmie chodzi. Tak bardzo, że wybiorę się do kina, kiedy Monolith w końcu określi datę premiery filmu.
Zgodze sie z toba co do trailera ni c o tym filmie nie wiadomo i to mi sie podoba. zacheca mnie zebym poszeł na to do kina (pojde jesli bedzie w polsce w kinach)
bo np trailery innych filmów to juz ci pokazuja najlepsze efekty w filmie najlepsze sceny itd i to mnie wkurza bo jak siedze w kinie zawsze przed filmem jakies trailery ;/
Najlepsze sa takie co mało wiadomo z filmu :)
pozdro :D
Trailery nie pokazują prawie nic ale gdy spojrzałem na stronę filmu "Ils"(pierwowzór "The Strangers") i spojrzałem na komentarze filmwebowiczów, niestety rzucił mi się w oczy jeden z tematów, w którego tytule jest zawarta cała prawda o tożsamości "nieznajomych" :(
Wniosek: nie czytac komentarzy przed obejrzeniem filmu!!!
Aha, prawa do dystrybucji w Polsce ma Monolith, a skoro wprowadził do kin taką klapę jak "Wiem , kto mnie zabił" to o premierę w polskich kinach "The Strangers" możemy by spokojni. Tym bardziej, że sprzedaje się lepiej od "Balu maturalnego" i do czasu piątej "Piły" będzie pewnie najpopularniejszym horrorem w Stanch.
pozdro :D
Ja to czytam ale nie wiem sam bo niektorzy pisza ze np Indiana Jones 4 jest do dupy itd itd nietorzy ze zajebisty :P Wiec jak tak pisza to najlepiej isc samemu i wtedy ocenic mi osobisie sie indi podobał :)
A The Strangers napewno bedzie w kinach pytanie kiedy? :) mi sie wydaje ze tak 4 lub 5 miesiace po premieze w USA . Film ma swuj klimacik nie widziałem tego filmu ale po zwiastunie mozna tak powiedziec :)
Pozdrawiam :)
"Ils" NIE JEST PIERWOWZOREM "The Strangers". Informacja na filmwebie jest błędna. Scenariusz do tego filmu został napisany dwa lata wcześniej przed "Ils", jest to jedynie przypadkowe podobieństwo - "The Strangers" doczekało się realizacji dość późno z takiego powodu, że reżyser filmu był nikomu nieznanym debiutantem(sam nie spodziewał się, że jego scenariusz zostanie zagarnięty przez Rogue Pictures). Więc proszę przestać łączyć "The Strangers" z "Ils" i usunąć bzdurną informację, ponieważ filmy nie są ze sobą spokrewnione - może pewne podobieństwa w fabule.
Tak więc ocelot, nikt ci niczego nie zaspoilerował:].
Dzięki, Martns. Tym chętniej wybiorę się do kina jak już tylko dystrybutor ustali dokładną datę premiery. Pozdrawiam!
W pierwszych chwilach myślałem, że to jakaś wariacja na temat podobny z Motelu/Teksańskiej Masakry itp. ale moment, gdy Liv stoi w pokoju a za nią skrada się nieznajomy w masce mnie urzekł.
Mam nadzieje, żę właśnie podobnych momentów będzie więcej niż tradycyjnych 'wyskoków zza rogu"
Ocelot, ja ze zwiastunow i z plakatu wyczytalem tak: mloda para jada do domku na odludziu (byc moze tam mieszkaja, albo odpoczac), nastepnie pojawia sie trojka nieznajomych. Chowaja sie przed nimi, uciekaja po domu, po podworku. Proboja ich zabic lub nastraszyc. Byc moze okarze sie, ze znajomi im zrobili kawal, albo poprostu sa to jacys psychopaci, ktorzy lubia bawic sie ze swoimi ofiarami w kotka i myszke :)
Wg. mnie na tym bedzie ten film polegal. Ile sie sprawdzi, na ile trafilem? To sie niebawem okarze, jak wyjdzie film :)
Pozdrawiam.
Rzeźnik z Watykanu.
Może byc tak jak piszesz:) Wiem jedno. Tak jak uwielbiam horrory, to w tym roku "Nieznajomi" to będzie jedyny, na który pójdę do kina. Chyba że jeszcze "Midnight Meat Train" w końcu bedzie miał ustaloną premierę. Czekam na 2009. rok, bo w tym to tylko remake'i azjatyckich hitów. To ja już wolę remake'i amerykańskich klasyków. JASON NADCHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!