PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49286
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

1. O co chodzi z tym, ze oni się pytają: ,,Czy jest Tamara"?Tak dla jaj czy to ma jakiś związek z czymś?

2. Kiedy palił się kominek i zadzwonił alarm i spadło jej te białe coś, no właśnie, co to było i czemu ona potem jak to zobaczyła,to była przestraszona?

Ewka___

1. nie wiem pewnie kolejna bezsensowna rzecz w tym filmie ;) ale moge sie mylic

2. z tego co pamiętam to był czujnik dymu i na początku leżał na ziemi lecz potem znajdował się na krześle (ktoś go tam przeniósł) - dlatego tak sie tego przestraszyła.

Ewka___

Aha. Dzięki.;]

Ewka___

A w ogóle może ktoś mi wyjaśnić, o co w tym chodzi?
Niby duchy, bo ta dziewczyna znikała kilka razy, ale na koniec jak zdjęli maski, to wyglądali na normalnych ludzi, tak się zachowywali. I co to miało znaczyć, że napadli na nich, bo "byli w domu"?

Ewka___

- Wg mnie to byli normalni ludzie,
- raczej nic nie znaczy ;] na siłe twórcy musieli wymyślić jakiś powód dla którego rzekomo mieli by ich chcieć zabić...

Ewka___

No właśnie ja też uważam, że to byli normalni ludzie, tylko nie pasowały mi te wątki, jak ona znikała.

ocenił(a) film na 7
Ewka___

byli szybcy i orzebiegli, maski mieli żeby sie jakoś ,,zakamyflować" była taka jedna scenka jak ten gość stał za nią a ona sie nie kapła ... Psychopaci waliło sie im na muzg i zabijali każdego kto był w domu ale celu jakiegoś sensopwnego nie mieli żadnej kradzierzy ani nic

ocenił(a) film na 8
Ewka___

1. Sadzę że pytali żeby sprawdzić ile jest osób w domu. Wiesz ktoś puka oni otwierają i w tym momencie wiedza że jest ich dwoje, a potem że ona została sama. Albo mogli się pytać, bo kiedy ci ludzie byli zajęci rozmowa z ta babką, jakis inny koleś włamywał się do środka

Mnie zastanawia jedno dlaczego ta dziewczyna przeżyła??? i dlaczego w końcowej scenie ci psychopaci przebrali ich w stroje balowe ???

Ewka___

Ej, dziewczyno czy ty masz mózg?
Przecież to oczywiste, że :

1. Oni pytali się czy jest Tamara, aby sprawdzić czy ktoś jest w domu, a jak jest to kto i ile ich tam jest. Po raz 2. zapytali się Czy jest Tamara, gdy chłopak pojechał po fajki. Nieznajomi chceli zobaczyć czy ktoś jeszcze jest w tym domku czy może już pojechali.

ocenił(a) film na 8
Ewka___

Jezu Chryste!!! o_O Nie wierze własnym oczom: "Niby duchy, bo ta dziewczyna znikała kilka razy, ale na koniec jak zdjęli maski, to wyglądali na normalnych ludzi"...proszę dziewczyno, proszę powiedz, że żartujesz....