A więc zastanawia mnie kilka motywów, których nie do końca rozumiem
Po pierwsze czemu na końcu oni przebrali tę kobietę (Kristen) z powrotem w tą suknie balową i czemu jej nie zabili
Po drugie słowa wypowiedziane na końcu ,, Następnym razem pójdzie łatwiej " czy chodzi o to że następnym razem zabiją te dzieci czy może dlatego że następnym razem będzie więcej morderców (dlatego nie zabili kobiety, żeby się do nich przyłączyła)
Po trzecie na końcu kobieta, kiedy ujrzała ich twarze powiedziała ,, Możecie to przerwać" tzn. że po ich twarzach skapnęła się że oni są seryjnymi mordercami
Po czwarte kim była Tamara (,, Jest Tamara" ... ,,Na pewno"), dlaczego dwa razy zapytała się ich na pewno??? tzn. że ona była w środku???
Po piąte jest scena na której jest pokazany napis ,,hellow" , a potem strzały, ale te strzały nie wybijają szyb, tylko zostawiają krwawe plamy.
Po szóste wybita szyba w samochodzie ma kształt serca, czemu???
Zastanawia mnie jeszcze jedno może chodzi o to że oni wcale nie chcieli ich zabić, tylko odtwarzają jakąś historie, która się tam wydarzyła
a i jeszcze jedną czemu ta kobieta na końcu jest położona obok tego przyjaciela???
` I jeszcze było takie coś, że on jej zawijał rękę swoim krawatem i po chwili wyszedł na plac, do samochodu po telefon i jakoś miał ten krawat na sobie, heh dziwne ...
co do pytania nr.1-uwazam,ze musieli (zabójcy)obserwowac pare juz od wesela,widzieli ze sie kochaja(pocałunek pod koniec filmu tuż przed smierca faceta ktora,taka ich chora gierka.Na pytanie 2 mysle mozna zinterpretowac to,iz oni byli poprostu niezle pokreceni.Na poczatku filmu jest wzmianka o tym ich popelnionych jest co roku w Stanach ponad milon przestepstw,ktorych duza liczbe nie wyjasniono do dnia dzisiejszego(nie zawsze zabojca ma jakis konkretny,racjonalny powod zabijania)Co do 5 pytania mysle,ze strzelali nie nabojami,aby zabic swoje ofiary tylko moze na pistoletu do paintballa,aby ich tylko wystraszyc.Na reszte pytan sam jestem ciekaw odpowiedzi i chetnie poznam;)Moze ktos to zrozumial lepiej??;)
Ci ludzie byli chorzy. Byli sadystami i nie wszystko da się tu wyjaśnić, kto wie co się dzieje w ich łbach. Mi się wydaje, że tu ogólnie chodziło o to, że ta trójka wpadła na "genialny" pomysł ponapawania się panicznym strachem tamtej pary. Była, to ich pierwsza "akcja" (musieli się trochę za nimi nabiegać)dlatego powiedział, że "następnym razem będzie łatwiej" i tak do tej pory sobie łażą po USA i mordują ludzi.