PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49286
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

Nie mogłam się doczekać końca, łudziłam się że zobaczę jeszcze coś ciekawego/nowego.., może jakieś wyjątkowe zakończenie.. A tu..
ZONK. Film nudny jak flaki z olejem. Nic nowego.
Wolę oglądać wiadomości..
Pozdrawiam

meteser_2

zgadzam się w 100%, żadnych zwrotów akcji, Liv miota się sama po domu przez większość filmu, krzyczy albo wytrzeszcza oczy (zawiodłam się na jej grze aktorskiej), "główni źli" ani na chwilę nie przerażają, czy się pojawiają czy też ich nie widać...
oglądałam film tuż po obudzeniu się, ale w połowie miałam ochotę z powrotem zasnąć.

skrzacik

popeiram koleznki, jakas maskara jak ktos ma ochote pospac a cierpi na bezsennosc niech obejrzy nieznajomych :) jedyne co tam sie dzieje to wielkie nic!!!!!!!!! nieporozumienie na maxa :/

ocenił(a) film na 3
korzen167

Również się zawiodłam. Co to miało być ? Gdzie tu akcja, dobra gra aktorów ? A ci w tych maskach atakowali bo tamci byli w domu ? Nie polecam.

ocenił(a) film na 1
meteser_2

Dokładnie! Śpiąca nie byłam, ale zasnęłam XD Generalnie liczyłam na coś więcej, obejrzałam jakieś 45 min, zasnęłam i obudziłam się na ostatnie 5 minut, ale chyba nic nie straciłam...BEZNADZIEJA!!!A tak w ogółe, to po chuj oni ich straszyli, a na końcu zabili? Bo byli w domu? Ja pierdole, żebym, tylko przeżyła dzisiejszą noc, a może lepiej wyjść z chaty, bo jeszcze jakiś koleś w masce mnie zabije, " bo byłam w domu " XD Pozdro :)