NAPRAWDE BARDZO FAJNY FILM , bardzo go polecam cały czs czyma w napięciu !
Zaczyna się nieźle, trzyma w napięciu, ale w końcu po pierwsze - robi się nudno, po drugie - film przestaje trzymać się zasad logiki.
Obcy, którzy z początku wyraźnie pretendowali do miana istot nadprzyrodzonych (ich bezproblemowe wchodzenie i wychodzenie z domu bez zostawiania żadnych śladów, scena, w której bohaterka stoi przy zlewie, a na drugim planie widać zbliżającą się postać w masce, która później znika itp.)
Albo ręka, która dotyka tego kolesia w samochodzie, on się odwraca, a tam nikogo nie ma. Takie absurdy, że aż żal. A przecież to horror/thriller, więc nie powinno być żadnych nadprzyrodzonych zjawisk. To nie klasyczny horror science fiction w stylu zombie atakują miasteczko.
Film mnie rozczarował, choć zapowiadał się nieźle. 5/10
Mnie się podobał, bałam się jak cholera!!! Trzyma w napięciu jak nie wiem co!!! Szkoda, że kończy się nie tak jak chciałam.
FILM SWIETNY !!! Jeden z nielicznych horrorow ktore rownoczesnie trzymaja widza w napieciu i nie ma tam przyslowiowych sieczek z krwia ktora pryska na prawo i lewo. Zbrodnia bardzo realistyczna bo raczej nie slychac obecnie by jacys psychole zabijali pila mechaniczna czy innymi urzadzeniam wiec naprawde zbrodnia bardzo prosta ktora mozna nazwac oparta na faktach. Pare niedociagniec bylo jak to zreszta we wszystkich filmach ale film nie zawiodl i na gorsze momenty nie ma co zwracac uwagi. 9/10