PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49283
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

Facet w starych gaciach na głowie, biegający z siekierą po jakimś lesie, czy w domu i dwie kobiety w maskach z nożami... Żałosne! No w życiu się tak nie wynudziłam jak na tym filmie. Normalnie zero akcji. Według mnie szkoda czasu na ten film. To już "Piła" lepsza...

ocenił(a) film na 10
cytrynka-c13

Jakiś wysyp idiotek mamy w tym temacie .. Życzę Ci droga cytrynko żeby taki "Facet w starych gaciach na głowie z siekierą " staną pewnej nocy nad twoim łóżkiem .. nie zapomnij mu wtedy powiedzieć ze jest żałosny , kto wie może nawet dzięki temu ujdziesz z życiem ? ..

ocenił(a) film na 1
smyk3ns

Dziękuję Ci bardzo drogi smyku3ns za to że życzysz mi śmierci. Co prawda moja własna śmierć śniła mi się już trzy razy więc może w końcu się spełni. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
cytrynka-c13

Nie zycze Ci smierci droga cytrynko , zyczę więcej rozumku ;)

ocenił(a) film na 8
smyk3ns

dziewczynko pobaw sie swoja cytrynka,więcej będziesz miala z tego pozytku niż z pisania durnych komentarzy

Dziękuję.

ocenił(a) film na 7
Psycho_Daddy

Film jest bardzo dobry chodz ma troche wiekszych i mniejszych bledow mozna mu je wybaczc bo atmosfera i klimat jaki jest budowany jest bardzo dobry.

ALESANAV

MI tam się podobał, czułem wręcz zimny oddech na plecach :d

cytrynka-c13

Nie, to nie jest horror tylko thriller. Może mi ktoś wyjaśnić czemu tylu ludzi nie rozróżnia tych dwóch gatunków filmowych?