film jest bardzo dobrze nakręcony. Cały czas toczy się akcja, nie było takiego momentu,
podczas którego nudziłabym się. Nie wiem czemu większość z was sądzi, że banalna
tematyka itd. zwracając uwagę na to, że jest oparty na autentycznych wydarzeniach.
Bez dwóch zdań zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki, oglądałem ten film już dawno temu, zaraz jak wyszedł na dvd, wtedy oglądałem go po południu + z dziewczyną, totalnie mnie nie wciągnął - chyba nawet na nim zasnąłem:) I wczoraj, jak leciał w tv w nocy, oglądnąłem jeszcze raz, w sumie to można powiedzieć, że z głupoty włączyłem i muszę przyznać że totalnie się myliłem, film bardzo realistyczny, nie naciągany i co najważniejsze trzyma w napięciu! z kiepskiej 5 teraz daje mocne 7! Polecam
Też oglądałem i podzielam zdanie Autorki. Film podtrzymuje w napięciu czasami się nawet przestraszyłem jak Ci za oknem stali patrzyłem przez okno, czy Ktoś u mnie nie stoi:D Film bardzo dobry nie lubię zbytnio Horrorów, ale jego jak najbardziej polecam. Dreszczyk Emocji gwarantowany.